eFotbal

Pět fotbalistů, pro které tato sezóna zřejmě bude poslední v Serii A

Pět fotbalistů, pro které tato sezóna zřejmě bude poslední v Serii A
Pět fotbalistů, pro které tato sezóna zřejmě bude poslední v Serii AFlashscore
Když před třemi roky Cristiano Ronaldo opustil Real Madrid a oblékl dres Juventusu, vypadala Serie A na vzestupu. Letos v létě nicméně stejný hráč Juventus i ligu opustil, a jeho příkladu podle spekulací médií bude následovat řada hvězd nejvyšší italské soutěže.
Reklama
Reklama
Franck Kessie (AC Milán)

Komplexnímu čtyřiadvacetiletému záložníkovi na San Siru kontrakt a byť AC se pokoušelo a stále pokouší o jeho prodloužení, vše nasvědčuje tomu, že Kessie v létě odejde a podepíše za obří bonus, který mu pozice volného hráče umožňuje. Mezi zájemci o jeho podpis má být Manchester United, podle informací médií je v závodě o Kessieho podpis na čele Fabio Paratici z Tottenhamu.

Aaron Ramsey (Juventus)

Serii A směrem do velkých lig většinou opouštějí hráči, kteří září respektive hrají ve velké formě. Ramsey je výjimka. Ten přišel před dvěma lety do Juventusu jako volný agent a ty dosavadni dva a půl roku byly velkým zklamáním a zbrzděním už tak v posledních letech neprogresivní Velšanovy kariéry. Juventus po nevydařené polovině soutěže bude čistit stavy. Ramsey je jasný kandidát odchodu. Zájem má být v Newcastlu, West Hamu nebo Evertonu.

Sergej Milinkovic-Savic (Lazio)

Srbský záložník je horkým kandidátem na přestup už několik přestupových období, když kolem něj lítají lasa z největších klubů kontinentu a k dlouhodobým obdivovatelům z Old Trafford se postupně přidali i v Chelsea, Liverpoolu či Realu. V Laziu zatím pokaždé dokázali odolat. Zvládnou to i v příštím roce?

Arthur Melo (Juventus)

Technicky na něm visí cenovka ve výši 72 milionů eur, kterých za něj měl Juve Barceloně zaplatit, fakticky se ale podle všeho jednalo o podvod, který - v rámci nacenění jednotlivých hráčů ve výměně za Pjaniče - měl ulevit napjatému účetnictví obou stran. Ať tak či onak, Melo se na Stadiu Delle Alpi nechytl a na podzim si zahrál pouze čtyřikrát, přičemž kompletní zápas zvládl pouze jeden. Vykoupení z této situace mu mají nabízet v Seville a Arsenalu.

Matthijs de Ligt (Juventus)

A do třetice turínský klub. De Ligt přicházel z Ajaxu jako obrovský příslib, který se - i díky propadu Juve - úplně nenaplnil a mladý obránce zjevně potřebuje impuls. Což jeho agent Mino Raiola uvádí slovy: ”Je připraven na krok výš. On si to myslí taky.” Nabízet jej má na největších adresách, takže v Premier League, v Paříži nebo na Realu.

zdroj: Sportskeeda