eFotbal

Pět hráčů, kteří by mohli v Barceloně nahradit Aguera

Pět hráčů, kteří by mohli v Barceloně nahradit Aguera
Pět hráčů, kteří by mohli v Barceloně nahradit AgueraFlashscore
Se slzami v očích tento týden Sergio “Kun” Aguero oznámil ukončení své profesionální kariéry ze zdravotních důvodů (srdeční arytmie). Jeho Angažmá v Barceloně se nevydařilo. Přišel si zahrát s kamarádem Messim, ten odešel do Paříže, Barcelona též rozhodně neprožívá nejlepší období. Kdo by nyní mohl Kuna nahradit a posunout Barcu do lepších časů?
Reklama
Reklama
Edinson Cavani (Manchester United)

Podobná věková kategorie jako Aguero, podobná schopnost střílet góly. Cavanimu nedávají pod Ragnickem experti příliš velkou budoucnost, jako dočasné řešení by nicméně mohl dávat smysl Xavimu na lavičce katalánského gigantu. Jako překlenovací řešení na hostování by mohl být Cavani pro Barcelonu zajímavým terčem, problémem nicméně zůstává vyšší frekvence zranění v posledních týdnech.

Anthony Martial (Manchester United)

A druhý muž bez perspektivy na Old Trafford. Francouz explicitně několikrát zmínil, že chce z Manchesteru pryč, nejlépe už v nadcházejícím přestupovém období. Jeho rychlost by se Barceloně dozajista hodila, jeho schopnost střílet góly taktéž (v loňské sezóně by Martial po Comanovi z Bayernu nejlepším střelcem z TOP5 soutěží co se týká gólů vstřelených jako náhradník), problémem budou zřejmě finance.

Dani Olmo (RB Lipsko)

Odchovanec La Masie by se mohl vrátit do Barcelony, kde před pěti lety ukončil svou mládežnickou kariéru. Barcelona se ho snažila už získat na samém konci letošního letního přestupového období, ale k dohodě nedošlo. Blaugranas ale svůj zájem neukončili, zvlášť když Luuk de Jong se neukazal být správnou volbou a Olmo má podle expertů ve svých třiadvaceti letech stále obří potenciál. 

Erling Haaland (Borussia Dortmund)

Jeden z takříkajíc vlhkých snů barcelonského vedení. Norský superšutér by se hodil každému velkoklubu v Evropě a řada těch největších značek na Haalanda cílí, Barcelona se podle všeho ze soutěžě zúčastňuje taktéž, její aktuální sportovní ambice i finační limity nicméně nenaznačují, že by u Haalanda a především jeho agenta Mina Raioly mohli Blaugranas uspět. Pokud by Haaland skončil v Katalánsku bylo by to velké překvapení.

Dušan Vlahovič (Fiorentina)

Srbský útočník je druhou velmi obletovanou květinkou následujícího přestupového období, jeho statistika patnácti gólů v sedmnácti zápasech za Fialky nedává spát žádnému z velkoklubů. Vzhledem k tomu, že Vlahovič Fiorentině nepodepsal nový kontrakt a je podle svých slov připraven na nové výzvy, očekává se jeho posun po fotbalové mapě. Vzhledem k okolo něj svištícím lasům, Barcelona je i v tomto případě v nezvyklé pozici outsidera.

zdroj: Sportskeeda