eFotbal

Pět hráčů Liverpoolu, kterým Klopp v létě ukáže dveře

Pět hráčů Liverpoolu, kterým Klopp v létě ukáže dveře
Pět hráčů Liverpoolu, kterým Klopp v létě ukáže dveřeFlashscore
Jürgen Klopp dokáže s hráči zázraky a pod jeho vedením tioto dorůstají v hvězdy jako je třeba Mo Salah, Harvey Elliot nebo Trent Alexander-Arnold. Občas se ale i nákup Liverpoolu nepovede. Kdo tak letos pravděpodobně opustí kádr Liverpoolu a udělá místo posilám?
Reklama
Reklama
Loris Karius

On tam ještě je? Ano, je. Gólman, jež se fandům do povědomí zapsal bájnou minelou proti Realu Madrid ve finále Ligy mistrů v sezóně 2017/18 stále patří klubu ze severu Anglie a trenéři si jej údajně nemohou vynachválit. Ale  hierarchii je až třetí za Allisonem a Kelleherem, tudíž není pravděpodobné, že by ještě někdy dostal na Anfieldu šanci rozvíjet svou kariéru. Zájem má mít Montpellier, Stottugart a Fürth.

Joe Gomez

Tohle  byl jeden z hráčů, které Klopp rád využíval vedle Virgila van Dijka, ale od návratu po zranění už Angličan už to není co to bývalo. Gomezovo místo ve středu obrany  zaujal Joel Matip a zatímco to vypadá, že Ibrahima Konaté je třetí v pořadí. Zájem o obránce s repre zkušenostmi má mít Aston Villy a Newcastle United což - v kombinaci s tím, že je na Anfieldu čtvrtý v pořadí - naznačuje, že by se Gomez mohl v létě stěhovat.

James Milner

Nechme promluvit samotného Kloppa. "Není žádným tajemstvím, že Jamesovi běží poslední rok jeho současné smlouvy. A znovu zdůrazňuji 'současné'. Nedávno jsem mluvil o tom, že probíhají 'jednání' o prodloužení jeho pobytu u nás. A chtěl bych, aby James u nás zůstal i po této sezóně, a to jako hráč. James bude hrát dál, to mi řekl," prohlásil nedávno Klopp. Angličtí novináři nicméně naznačují, že by Milner mohl mít namířeno za oceán.

Takumi Minamoto

"Hrát za Liverpool byl můj dětský sen a jsem opravdu šťastný, že tu mohu být jako první asijský hráč klubu. Rád bych zde něčeho dosáhl a se svými výsledky zatím nejsem spokojen. Rád bych týmu ještě více přispěl," hlásí Minamoto dlouhodobě a mezi řádky naznačuje, že není spokojený s herním vytížením. Rychlonohé křídlo, které přišlo ze Salzburgu a má před sebou nejlepší léta se nicméně přes Salaha, Maného nebo Diase bude do základní jedenáctky dostávat dost těžko. Takže “sbohem a šáteček” se nabízejí.

Divock Origi

A druhý případ jako Karius (ve smyslu, že fanoušek si už téměř nepamatuje, že tohoto hráče má Liverpool v kádru) nebo Milner (též mu po sezóně končí smlouva. Origi byl obří talent, nový Lukaku, nicméně proti Firminovi si nikdy nedokázal urvat dostatečný herní čas. A teď se mu do prostřed útoku nacpal ještě Diogo Jota. Takže Origi se podle všeho bude objevovat v létě docela často jako předmět přestupových spekulací. Zatím má být zájem z Newcastlu a Burnley.

zdroj: Sportskeeda