eFotbal

Pětice hráčů, která si už za pár dní může na Stamford Bridge balit kufry

Pětice hráčů, která si už za pár dní může na Stamford Bridge balit kufry
Pětice hráčů, která si už za pár dní může na Stamford Bridge balit kufryFlashscore
V posledních přestupových oknech Chelsea hojně nakupovala, majitel Todd Boehly se ale zatím očekávaných výsledků nedočkal. I proto je velmi pravděpodobné, že se posilovat bude i v lednu. Jisté také je, že několik hráčů bude muset londýnský velkoklub opustit. O koho by mělo jít?
Reklama
Reklama
Conor Gallagher

O budoucnosti anglického záložníka se spekulovalo již loni, kdy nenaplňoval očekávání, která si s sebou vzal z předchozího hostování v Crystal Palace. Žádný z manažerů se ale k tomuto kroku neuchýlil a pod Mauriciem Pochettinem se stal základním kamenem záložní řady.

Jedenáctkrát šel do utkání Blues dokonce v pozici kapitána, přesto dle The Athletic není jeho zimní přestup vyloučen. O středopolaře Blues se zajímají Everton, West Ham a Tottenham. A pokud přijde správná nabídka, nebude se londýnský velkoklub zdráhat. Podle anglického webu chce alespoň 40 milionů liber.

Malang Sarr

Mauricio Pochettino nemá počítat ani s Malangem Sarrem. Překvapení to příliš není, vždyť na jedné tiskové konferenci dokonce zapomněl, že jej ve svém kádru vůbec má. Stalo se tak v srpnu letošního roku.

Po svém příchodu z Francie toho Sarr v Chelsea zatím příliš neodehrál, konkrétně jeden osm utkání. Hostoval v Portu a také v Monaku, letos si po zranění zatím žádné odehrané střetnutí na své konto nepřipsal. Nehovoří se ani o možných zájemcích, i když na Ostrovech se určitě někdo najde.

SOUČKŮV GÓL ROZVÁŠNIL ANGLII. WEST HAM SLAVÍ, ARSENAL SE PODRUHÉ V SEZONĚ ZLOBÍ NA VARArmando Broja

S přestupem byl několikrát spojován taktéž Armando Broja. Albánský útočník nemá místo v základní sestavě Blues a vedení klubu chce navíc v zimě přivést dalšího útočníka, který by v hierarchii ihned zaujal místo jedničky, či dvojky za Nicolasem Jacksonem.

V posledních zápasech je dvaadvacetiletý bývalý útočník Vitesse či Southamptonu pravidelně nasazován z lavičky, v jedenácti kláních se ale trefil pouze jednou. Největší zájem má o Broju Fulham, překvapivě se měl nabízet i Newcastle.

Zdroj: Chelsea FC

Trevoh Chalobah

V přátelském utkání proti Fulhamu měsíc před začátkem sezony se Trevoh Chalobah zranil a Mauricio Pochettino jej tak v soutěžním klání ještě neviděl.

Zdravotní problémy má čtyřiadvacetiletý Angličan od svého návratu na Stamford Bridge pravidelně a vedení zřejmě došla trpělivost. Letos v létě byl spojován s Bayernem Mnichov, tehdy ale šlo o čistou spekulaci. Nyní se nabízí přesun do Crystal Palace, tato spekulace by se brzy mohla stát reálnou.

Ian Maatsen

Maatsen prožil velmi dobrá hostování v Coventry a Burnley a letos si vysloužil pozvánku do prvního týmu Chelsea. Jenže formu zatím marně hledá, a ačkoliv doma proti Crystal Palace před dvěma dny nastoupil v základní sestavě, Mauricio Pochettino s ním podle webu The Athletic nepočítá.

Nizozemského krajního beka by jistě uvítali zpět v Burnley, které se zatím krčí na předposledním místě anglické ligové tabulky. Dalšími možnostmi jsou podle anglických médií Bournemouth či naprosto senzačně Barcelona.

DE LIGT MÁ KONEČNĚ NAMÍŘENO DO PREMIER LEAGUE, V ÚVAHU PŘIPADAJÍ HNED TŘI VARIANTY