eFotbal

Plzeň si v generálce zastřílela proti Chrudimi, o čtyři góly dokázal zvítězit i Zlín

Plzeň si v generálce zastřílela proti Chrudimi, o čtyři góly dokázal zvítězit i Zlín
Plzeň si v generálce zastřílela proti Chrudimi, o čtyři góly dokázal zvítězit i ZlínFlashscore
Fotbalisté Viktorie Plzeň zvládli generálku na ligové jaro, když v posledním přípravném utkání před začátkem jara porazili doma Chrudim 4:0. Dva góly vstřelil záložník Pavel Šulc, který tak dost razantně odpověděl na spekulace, že ho šéf viktoriánů Adolf Šádek nabídl za 30 milionů Slavii.
Reklama
Reklama

Plzeň měla proti Chrudimi herní převahu a udeřila už po 20 minutách, kdy po dorážce Chorého hlavičky skóroval Havel. Po změně stran pak právě po Havlově centru zvýšil náskok Šulc, který se trefil i na samém konci utkání. Mezitím se prosadil také další náhradník Kaša."Na to, že má Chrudim starosti o záchranu ve druhé lize, hrála velmi dobře a organizovaně. Byl to nepříjemný soupeř," uznal asistent trenéra Plzně Pavel Horváth. 

 Západočeši tak zakončili zimní přípravu s bilancí čtyři výhry, jedna remíza a jedna porážka při skóre 20:2. Západočeši zakončili zimní přípravu s bilancí čtyři výhry, jedna remíza a jedna porážka při skóre 20:2. Do druhé části ligového ročníku vstoupí Plzeň příští neděli doma proti nováčkovi Hradci Králové."Hodnotit se bude podle výsledků na jaře. Nechci říct, že je jedno, jak výsledky vypadají, ale jde o to, aby mužstvo bylo připraveno na jarní část. A já věřím tomu, že jsme připraveni," prohlásil Horváth.Výsledek 4:0 uhrál i Zlín v zápase se Senicí. Od 65. do 88. minuty se trefili Dramé, Simerský, Chwaszcz a Janetzký. Jedenáctý tým tabulky, který příští neděli přivítá Liberec, ve čtyřech duelech zimní přípravy udržel neporazitelnost.Viktoria Plzeň - MFK Chrudim 4:0 (1:0)Branky: 71. a 86. Šulc, 20. Havel, 75. Kaša.Fastav Zlín - FK Senica 4:0 (0:0)Branky: 65. Dramé, 77. Simerský, 85. Chwaszcz, 88. Janetzký.