eFotbal

Plzeň vyrazila na soustředění. Zaujmou čtyři mladíci, hned pět hráčů nejelo kvůli zdravotním trablům

Plzeň vyrazila na soustředění. Zaujmou čtyři mladíci, hned pět hráčů nejelo kvůli zdravotním trablům
Plzeň vyrazila na soustředění. Zaujmou čtyři mladíci, hned pět hráčů nejelo kvůli zdravotním trablůmFlashscore
Viktoria Plzeň v úterý vyrazila na herní soustředění do rakouského Westendorfu. Zaujala nominace, ve které jsou čtyři mladíci. Trenérovi Viktorie Miroslavu Koubkovi ale kvůli zranění chybí hned pětice hráčů širšího kádru a začátek kempu navíc bude muset proběhnout bez reprezentantů.
Reklama
Reklama

Dohromady 23 hráčů v úterý odcestovalo do Rakouska. Užší kádr? Na první pohled, na ten druhý má vysvětlení. S týmem neodjel dvaadvacetiletý Ruben Providence, který přišel před týdnem na zkoušku a kromě něj ve vývěru nejsou ani žádní reprezentanti, kteří plnili povinnosti na Euru v Německu. Dle webu klubu se k týmu připojí v pátek.

Trenérovi Miroslavu Koubkovi navíc chybí pětice hráčů, která by za normálních okolností s týmem odcestovala. Rekonvalescenci se v Plzni bude věnovat kromě gólmana Viktora Baiera také čtveřice borců z pole, konkrétně jde o Jana Palusku, Lukáše Hejdu, Jana Sýkoru a Matěje Valentu. "Vzhledem k tomu, že zatím nemohou jít do plného tréninku, zůstanou doma a budou plnit individuální tréninkové a rehabilitační plány,“ osvětlil pro klubový web sportovní ředitel Daniel Kolář.

PLZEŇ NAŠLA BLESKOVĚ NÁHRADU ZA CHORÉHO, BRAZILEC UŽ LETÍ DO ČESKA. VIKTORIA MUSELA PŘIPLATIT

V trénincích i třech přípravných zápasech (proti Karabachu, Kodani a Karlsruhe) se naopak budou moct ukázat čtyři talentování hráči z akademie. Matyáš Šilhavý doplní sestavu gólmanů. Z hráčů do pole pak jedou Alexandr Sojka, Ondřej Deml a šestnáctiletý Jiří Panoš, na něhož bude po parádním úvodu přípravy upřena velká pozornost.

Stejně jako na nové posily, které v kádru pro herní kemp také nechybí. O místo v základní sestavě budou bojovat Daniel Vašulín s Tomem Slončíkem a na dobrý start v novém klubu bude chtít navázat Christophe Kabongo.

JE TO VŮBEC MOŽNÉ? SPORTOVNÍ MANAŽER ŽIŽKOVA HOFTYCH BUDE POMÁHAT V KONKURENČNÍM ZLÍNĚ