eFotbal

Plzeň zdramatizovala domácí partii s Bayernem, Barcelona zachránila remízu s Interem Milán

Plzeň zdramatizovala domácí partii s Bayernem, Barcelona zachránila remízu s Interem Milán
Plzeň zdramatizovala domácí partii s Bayernem, Barcelona zachránila remízu s Interem MilánFlashscore
Středeční večer nabídl další porci zápasů skupinové fáze Ligy mistrů a v akci byla také západočeská Plzeň. Viktorie po první půli prohrávala s Bayernem Mnichov rozdílem čtyř branek, ale po změně stran se nadechla k odporu a dokázala snížit na konečných 2:4. Za bavorského obra se prosadili Mané, Müller a dvojitě Goretzka, domácí slavili přesné zásahy po trefách Vlkanovi a Klimenta.
Reklama
Reklama

Zatímco poměření sil mezi Atlétikem Madrid a Burggami branku nepřinesl, Neapol pod Vesuvem opět řádila a Ajax vyprovodila výhrou 4:2. Skóre otevřel hned v úvodu zápasu Lozano, na kterého navázal Raspadori. Po změně stran se podařilo snížit Klaassenovi, ale Kvarachelija vrátil domácím dvoubrankový náskok z penalty. Pokutový kop zahrávali také hosté a nemýslil se Bergwijn. Neapol pak v samotném závěru výsledek pojistila zásluhou Osimhena.

Zajímavou přestřelku přinesl zápas na Camp Nou. Barcelona vedla po první půli díky brance Dembélého, ale po změně stran se dostali ke slovu na druhé straně Barella, Martínez a Gosens. Remízu zachránil Lewandowski, který si v nastaveném čase připsal druhý přesný zásah a nakonec srovnal na 3:3.

Leverkusen se trápí nejen v Bundeslize, ale i Lize mistrů. Branka českého legionáře Patrika Schicka nebyla uznána, zatímco Porto udeřilo hned trojitě díky Galenovi a dvěma penaltám Taremiho. Liverpool deklasoval Rangers 7:1, přestože nejprve prohrával po trefě Arfielda. Anglický obr poté udeřil díky hattricku Salaha, dvěma přesným zásahům Firmina a taktéž gólech Núñeze a Elliotta.

Tottenham v Londýně přetlačil Frankfurt, ale o výsledek se musel strachovat až do závěrečných minut. Německý klub se dostal do vedení po gólů Kamady, poté stav otočili Son s Kanem. Tři minuty před koncem snížil Alidou.

Liga mistrů:

Atlético Madrid - Club Bruggy 0:0

Neapol - Ajax 4:2 Branky: 4. Lozano, 16. Raspadori, 62. z penalty Kvaracchelija, 90. Osimhen - 49. Klaassen, 83. z penalty Bergwijn

Barcelona - Inter Milán 3:3 Branky: 40. Dembélé, 82. a 90+2. Lewandowski - 50. Barella, 63. Martínez, 89. Gosens

Leverkusen - FC Porto 0:3 Branky: 6. Galeno, 53. a 64. obě z penalty Taremi

Rangers - Liverpool 1:7 Branky: 17. Arfield - 24. a 55. Firmino, 66. Núñez, 76., 80. a 81. Salah, 87. Elliott

Sporting - Marseille 0:2 Branky: 20. z penalty Guendouzi, 30. Sánchez

Tottenham - Frankfurt 3:2 Branky: 20. a 36. Son, 28. z penalty Kane - 14. Kamada, 87. Alidou

Viktoria Plzeň - Bayern Mnichov 2:4 Branky: 62. Vlkanova, 75. Kliment - 10. Mané, 14. Müller, 25. a 35. Goretzka.