eFotbal

Po jedenácti letech Lloris opouští Londýn. Kam se přesouvá?

Po jedenácti letech Lloris opouští Londýn. Kam se přesouvá?
Po jedenácti letech Lloris opouští Londýn. Kam se přesouvá?Flashscore
Hugo Lloris po jedenácti letech opouští londýnský Tottenham. Mistr světa z roku 2018 si již našel nové angažmá a po Ligue 1 a Premier League si vyzkouší třetí z pěti nejprestižnějších evropských soutěží.
Reklama
Reklama

Gianluca Di Marzio informuje, že přestup Huga Llorise do římského Lazia je téměř hotovou záležitostí. Tottenham s přestupem problém nemá, nyní už jedná pouze francouzský brankář a jeho budoucí zaměstnavatel.

Lazio nabízí Llorisovi dvouletou smlouvu a s touto délkou nemá mít potíž ani mistr světa z před pěti let. Hovořit se ale bude o gáži. Je zřejmé, že Francouz bude pobírat nižší částku než u Kohoutů. Ta aktuálně činí 5,2 milionu liber.

Zkušený francouzský gólman si tak po Ligue 1 a Premier League vyzkouší již třetí z pěti nejprestižnějších evropských lig. V Tottenhamu strávil Lloris jedenáct sezon, ale trofeje během této chvíle sbíral pouze s reprezentací.

Co se Lazia týče, nebude se v tomto týdnu jednat o jediný podpis. Z turínského Juventusu dorazí Nicolò Rovella a Luca Pellegrini. Za oba hráče zaplatí Biancocelesti dohromady 21 milionů eur.