eFotbal

Po stopách Pogby? Další jméno z Old Trafford může zamířit do Turína, i když svitla naděje na sestavu

Po stopách Pogby? Další jméno z Old Trafford může zamířit do Turína, i když svitla naděje na sestavu
Po stopách Pogby? Další jméno z Old Trafford může zamířit do Turína, i když svitla naděje na sestavuFlashscore
Juventus před pár týdny opět zlákal do svých řad francouzského záložníka Paula Pogbu. Nyní by se v jeho stopách mohl vydat i krajan Anthony Martial, přestože probíhající příprava naznačila, že nový kouč Rudých ďáblů Erik ten Hag chtěl jeho schopnostem dát v nové sezóně šanci.
Reklama
Reklama

Britský list Daily Mirror informoval nejen ostrovní čtenáře o snaze Staré dámy přivést Martiala do Turína. Tamní stratég Massimiliano Allegri v něm vypozoroval vhodnou náhradu za Álvara Moratu, který se vrátil do Madridu po dvou sezónách hostování.

Ještě před pár týdny by to nemusel být problém, protože Martial byl vznímán za vlády Ralfa Rangnicka za nadbytečného a jeho jarní hostování v Seville taktéž nedopadlo příliš zářně. Jenže teď je u kormidla nizozemský taktik a ofenzivní síly je nedostatek.

Uruguayský veterán Edinson Cavani hledá nového chlebodárce, daleko od konce údajně není ani Cristiano Ronaldo, který je spojován především s přesunem do Španělska. Na Old Trafford jsou samořezně i další ofenzivní tváře jako třeba Marcus Rashford, ale Martial udělal během přípravy na Ten Haga dojem, proto jej nyní kouč Manchesteru nechce pouštět.

Martial byl mezi prvními hráči, kteří se vrátili do klubu na předsezónní přípravu, a svými výkony si řekl o místo v sestavě Rudých ďáblů pro novou sezónu. Francouzský reprezentant nastoupil do všech čtyř zápasů na jejich turné v Thajsku a Austrálii a zaznamenal tři góly. Hráči poté bylo oznámeno, že letní odchod nepřipadá v úvahu.

Zdroj: mirror.co.uk