eFotbal

Pocem kam jdeš! Kazachstán porazil Slovensko i podruhé

Pocem kam jdeš! Kazachstán porazil Slovensko i podruhé
Pocem kam jdeš! Kazachstán porazil Slovensko i podruhéFlashscore
Když se daří, tak se daří. I tak se dá jednoduše shrnout výkon slovenské reprezentace v Lize Národů, ve které dvakrát během osmi dnů hrála s Kazachstánem a dvakrát odešla jako poražená.
Reklama
Reklama

Nedávná porážka s Kazachy stála místo trenéra Štefana Tarkoviče a Slováci první duel pod dočasným vedením asistentů Samuela Slováka a Marka Mintála proti Ázerbájdžánu zvládli. Repete s Kazachstánem však bylo znovu neúspěšné.

Domácí rozvlnili síť brány souepře dvakrát v prvním poločase zásluhou Vorogovského a Astanova, po pauze jen upravil Bero. Závěr dohrávali Slováci bez vyloučeného Dudy. Slovensku i po dnešku patří druhá pozice v tabulce, což je v této skupině zkrátka totální ostuda.

Každý s tím nemusí souhlasit, hrát na půdě Kazachstánu či Ázerbajdžánu může být ošemetné a mnohdy velice těžké, ale prohrát během osmi dnů dvakrát s Kazachstánem, to ať se na mne nikdo nezlobí, to je ostuda a hanba pro celou slovenskou repre.

Vzpomeňme na zápasy s Českou Republikou, na to jak Slováci před lety bojovali na Mistrovství Světa a teď, i s týmem, který je evropských kvalit, nedokáží porazit Kazachstán. 

zdroj: Sport.cz