eFotbal

Počínající nizozemská kolonie? Reds si vyhlédli náhradu za Bellinghama

Počínající nizozemská kolonie? Reds si vyhlédli náhradu za Bellinghama
Počínající nizozemská kolonie? Reds si vyhlédli náhradu za BellinghamaFlashscore
Zatímco Chelsea či Manchester City si mohou dovolit utrácet ve velkém, v Liverpoolu přemýšlí jinak a proto neutratí více než 100 milionů liber za Judea Bellinghama. Posilovat do zálohy ale aktuálně až osmý celek Premier League chce.
Reklama
Reklama

Hlavním cílem Liverpoolu byl pro letní přestupové okno Jude Bellingham. Záložník Borussie Dortmund má ale vyjít na minimálně 130 milionů liber a tak velkou částku nechtějí Reds investovat za jediného hráče.

Proto svou pozornost přesunují jinam, ovšem ne tak daleko. Liverpool by si rád co nejdříve zajistil služby nizozemského záložníka Ryana Gravenbercha, jenž momentálně neúspěšně bojuje o herní vytížení v Bayernu Mnichov.

Reds by tím rozšířili svou počáteční nizozemskou kolonii. Odchod Georginia Wijnalduma sice vedení úřadujícího vicemistra stále ještě rozdýchává, v týmu má ale Virgila van Dijka a taktéž Codyho Gakpa. A nemusí se jednat o konečný sumář.

Zpět ale k někdejšímu středopolaři Ajaxu. Zástupci Liverpoolu odcestovali v úterý do Amsterdamu, kde jednali s otcem hráče, jenž je zároveň jeho poradcem. Ryan Gravenberch senior byl přístupem zástupců Liverpoolu potěšen a přestupu by se rozhodně nebránil. Dvacetiletý záložník by mohl mít podobný názor, neboť v Mnichově se mu nepodařilo probojovat se do základní sestavy.

Za Gravenbercha by Liverpool měl zaplatit jen něco málo přes 25 milionů liber, což je pro všechny zúčastněné přijatelná částka. S hráčem by se anglický velkoklub rád dohodl v co nejbližší době.