eFotbal

Podcast: Co udělal Šilhavý s Dány špatně? Jsou Angličané arogantní? A kdo vyhraje Euro?

Podcast: Co udělal Šilhavý s Dány špatně? Jsou Angličané arogantní? A kdo vyhraje Euro?
Podcast: Co udělal Šilhavý s Dány špatně? Jsou Angličané arogantní? A kdo vyhraje Euro?Flashscore
Bylo chybou zařazení Bořila namísto Kadeřábka? Můžou se Češi zlobit na rozhodčího? Jakých chyb se Jaroslav Šilhavý na šampionátu dopustil? A která velmoc celý turnaj ovládne? Na to odpovídá nová epizoda podcastu Kontrapresink.
Reklama
Reklama

Češi na evropském šampionátu dohráli, Dánové byli ve čtvrtfinále nad jejich síly. Co prohru způsobilo? Kdo může za inkasované góly? A je třeba za výběr sestavy kritizovat trenéra? Jak vlastně celkově turnaj z českého pohledu hodnotit a co je třeba zlepšit, zejména s výhledem na mundial v Kataru?

Italové přetlačili Belgičany a jsou v semifinále. Jsou svěřence Roberta Manciniho teď největšími favority na celkový triumf? A jak se obejdou v klíčových zápasech bez do té doby výtečného levého beka Spinazzoly, obzvláwt když jeho náhradník Emerson téměř nemá herní praxi?

Na výhru si myslí i Angličané. V médiích se hovoří o cestě za zlatem, jsou Ostrované namyšlení, nebo jsou jejich očekávání oprávněná? A v čem tkví kouzlo týmu Garetha Southgatea? Řeč přišla i čtvrtého do party, Španěly.

Jsou Enriqueho chlapci trochu podceňovaní? Můžou si dojít až pro výhru v turnaji? Nebo jim k tomu scházejí lepší střední obránci a také hrotový útočník, co nepálí šance? To vše rozebírá další speciální epizoda fotbalového podcastu Kontrapresink.

Fotbalový pořad Kontrapresink poslouchejte na Spotify, Apple Podcasts a Google Podcasts.