eFotbal

Podle Saboua získali Votroci jednoho z nejlepších fotbalistů ve druhé lize. Kam odeslali svou naději Firbachera?

Podle Saboua získali Votroci jednoho z nejlepších fotbalistů ve druhé lize. Kam odeslali svou naději Firbachera?
Podle Saboua získali Votroci jednoho z nejlepších fotbalistů ve druhé lize. Kam odeslali svou naději Firbachera?Flashscore
Premiérová zimní posila hradeckých Votroků dorazila na východ Čech z druholigové Líšně a v Hradci Králové se dohodla na víceletém kontraktu.
Reklama
Reklama

První pátek roku 2022 dorazil mezi svěřence kouče Miroslava Koubka pětadvacetiletý střední záložník Jakub Kučera, který je odchovancem Zbrojovky Brno.

"Jsem rád, že se jeho přestup podařilo dotáhnout. Sleduji ho určitě rok, už v létě jsme ho chtěli získat. Je to pracovitý hráč do středu pole, umí se dostat i do zakončení," chválil novou akvizici sportovní ředitel Hradce Jiří Sabou, jehož stanovisko vyšlo na fchk.cz.

Bývalý hráč Vítkovic, Znojma či Blanska je ostříleným druholigovým matadorem. "V Líšni se vypracoval na klíčového hráče, určitě patří mezi nejlepší fotbalisty ve druhé lize. Slibujeme si od něj, že zvýší konkurenci v naší středové řadě a pomůže nám navázat na to, co se nám podařilo na podzim," přidal na fchk.cz funkcionář momentálně sedmého celku Fortuna:ligy.

Z kabiny, jíž už dříve zamával Jakub Rezek, naopak čerstvě zmizeli Jiří Kateřiňák, kterého si proklepnou Pardubice a Filip Firbacher, jenž dorazil na testy do Chrudimi. Dukla pro změnu zkouší brankáře Michala Reichla.

Zdroj: fchk.cz