eFotbal

Podmínka č. 1 pro mě je, aby nedošlo k masivnímu výprodeji a výraznému oslabení mužstva, hlásí Koubek

Podmínka č. 1 pro mě je, aby nedošlo k masivnímu výprodeji a výraznému oslabení mužstva, hlásí Koubek
Podmínka č. 1 pro mě je, aby nedošlo k masivnímu výprodeji a výraznému oslabení mužstva, hlásí KoubekFlashscore
Hradec Králové stále ještě oficiálně nepotvrdil, že ho i v příštím soutěžním ročníku povede nejstarší kouč prvoligového peletonu Miroslav Koubek. To už by však měla být jen formalita...
Reklama
Reklama

"Taky to ještě nemohu potvrdit. Vše se ladí, pilujeme detaily, ale zatím není nic podepsané. Máme dohody, ve které věřím. Podmínka číslo jedna pro mě je, aby nedošlo k masivnímu výprodeji a výraznému oslabení mužstva. Myslím, že to nehrozí," ozřejmil v interview pro gol.cz bývalý šéf Plzně i Slavie.

Uplynulá sezona přitom měla být jeho poslední. Po překvapivé šesté příčce však změnil názor a kariéru si ještě prodlouží. "Jsem ve fázi života, kdy dávám na pocity. Hradecké výsledky samozřejmě vytvořily příznivý pocit z vykonané práce v celém klubu. Tenhle pocit byl pozitivní, já však musím dát i na jiné, přeci jen už jsem sedmdesátník. Musím mít motivaci, to je pro mě hlavní. Tu práci nemusím dělat za každou práci. Ale když mi hlava i tělo říkají, že to jde, tak proč ne. A jak jsem říkal, další věcí je pak stav kádru," připomněl na portálu gol.cz Koubek.

Sportovní ředitel Jiří Sabou nedávno vtipkoval, že mu sedmdesát let ještě není a že se v porodnici musela stát chyba. "Na toto téma dodávám, že jsem nebyl jen v Maďarsku v lázních, ale část dovolené jsem strávil i na Zlínsku, kde jsou skvělé cyklotrasy, a denně jsem ujel padesát kilometrů. Můžu se udržovat, možná proto má pak Jirka Sabou rádoby vtipné poznámky, že jsem biologicky mladší. Sám si z toho dělám srandu, beru to s nadhledem. V Hradci jsme dva dědkové. Je tam i pan Škorpil, který je ještě o něco starší než já a denně je na hřišti. Děláme si srandu navzájem," přiblížil na webu gol.cz kouč, jenž už přišel o Mejdra a vedení mu prodá zřejmě také Vlkanovu.

Právě teď by navíc měl být druhým nejstarším aktivním trenérem na evropských prvoligových kolbištích. Na útok na první pozici už to však nevidí. "Potěšilo mě, že jsem druhý nejstarší trenér v evropských soutěžích. První je Mircea Lucescu. Druhý byl Roy Hodgson, ale ten ve Watfordu skončil. Já byl třetí, teď jsem druhý. Lucescovi je sedmdesát šest a pořád jede. Tam už asi nedosáhnu, on je světový rekordman," uzavřel Koubek na portálu gol.cz na konto rumunské legendy, která v posledních dvaceti letech vedla Galatasaray, Besiktas, Šachtar, Zenit, tureckou reprezentaci i Dynamo Kyjev.

Máme velkou motivaci dostat se zpět do ligy, hlásí trenér Dukly Rada. Co řekl o Pauknerovi, posilách či vtipném videu?

Zdroj: gol.cz