eFotbal

Poslední Karviná bije na poplach a hlásí změnu trenéra. Jarábek byl odvolán, tým převzali Bielan s Grussmannem

Poslední Karviná bije na poplach a hlásí změnu trenéra. Jarábek byl odvolán, tým převzali Bielan s Grussmannem
Poslední Karviná bije na poplach a hlásí změnu trenéra. Jarábek byl odvolán, tým převzali Bielan s GrussmannemFlashscore
Poslední tým FORTUNA:LIGY Karviná mění trenéra. Po necelém půlroce v klubu předčasně balí kouč Juraj Jarábek. Ten byl v úterý odpoledne spolu se svým asistentem Branislavem Mrázem vedením klubu odvolán. Informace zveřejnil oficiální klubový web.
Reklama
Reklama

Zkušený slovenský trenér mužstvo převzal na konci září po Tomáši Hejduškovi. Nyní ale i on doplatil na výsledkovou bídu. Karvinou opouští po jedenáctizápasové šňůře bez vítězství ve FORTUNA:LIZE. V klubu končí i Branislav Mráz, ostatní členové realizačního týmu zůstávají.

JAK SE BUDE JMENOVAT FOTBALOVÁ LIGA? LFA REGISTRUJE OSM ZÁJEMCŮ, JASNO MÁ BÝT KONCEM DUBNA

Tréninkovým procesem byli pověřeni trenéři úspěšného B-týmu, který je lídrem MSFL - Marek Bielan s Radimem Grussmannem. Oba už vedli úterní odpolední trénink a budou tým koučovat i v sobotním domácím nesmírně důležitém utkání proti Českým Budějovicím.

V této sezoně měnilo kouče dosud šest ligových celků. Naposledy skončil na konci února Václav Kotal v Hradci Králové, ve funkci jej nahradil David Horejš. Východočeši stejně jako Karviná změnili hlavního trenéra dvakrát, na začátku ročníku je vedl Jozef Weber.