eFotbal

Preciado by měl být brzy připraven. Je rychlý, silný a věřím, že bude bojovat o základ, avizuje Priske

Preciado by měl být brzy připraven. Je rychlý, silný a věřím, že bude bojovat o základ, avizuje Priske
Preciado by měl být brzy připraven. Je rychlý, silný a věřím, že bude bojovat o základ, avizuje PriskeFlashscore
Rychlonohý krajní bek Angelo Preciado už absolvoval v září třetí utkání a po slabším úvodu do sezony 2023/2024 se mu tak pozvolna vrací pravidelné herní vytížení.
Reklama
Reklama

 Poté, co šel v rámci ekvádorské reprezentace v do akce proti Argentině (0:1) i Uruguayi (2:1), ho mohla na klubové úrovni poprvé využít také Sparta.

Stalo se tak na posledních dvacet minut proti Slovácku (5:0) a pětadvacetiletý zadák s historií v belgickém Genku si tak připsal své první momenty ve FORTUNA:LIZE.

To, že by ho obhájce domácího titulu nasadil do základní sestavy již ve čtvrtek proti Arisu Limassol, se příliš neočekává, což by mohlo platit i pro blížící se derby v Edenu, nicméně debut mezi jedenácti vyvolenými se blíží...

Vyplývá to alespoň ze slov hlavního trenéra slavného "S" Briana Priskeho, který nejčerstvější posilu nynějšího lídra, jenž táhne šňůru čtyř výher v řadě, postupně zapracovává do svého systému.

"Sice toho moc v poslední době neodehrál, ale za národní tým dostal něco přes 80 minut. Přestože má za sebou dlouhý let s několika komplikacemi, kvůli kterým dorazil do Prahy až v pátek večer, věřím, že brzy bude připraven," nastínil webem sparta.cz citovaný dánský odborník z epet ARENY.

Wiesnerův nedělní náhradník byl přeci jen z First Division A přiveden jakožto někdo, kdo by měl mužstvu pomoci ze základní sestavy.

"Je rychlý, silný a věřím, že bude bojovat o základní sestavu. Doufám, že pomůže týmu i svými zkušenostmi," dodal Priske, jehož celek se ještě do konce září představí po největším domácím souboji také proti druholigové Líšni a Viktorii Plzeň.

A to už bude doba, kdy by akvizice za 60 milionů korun mezi jedenácti vyvolenými v žádném případě absentovat neměla.

Produktivnějšího borce česká liga nezná. Průměrně se Haraslín podepíše pod sparťanský gól každých 46 minut

© AC Sparta Praha