eFotbal

Představoval bych si asi delší dovolenou, ale jsem mladý, měl bych náročný program zvládat, říká Fila

Představoval bych si asi delší dovolenou, ale jsem mladý, měl bych náročný program zvládat, říká Fila
Představoval bych si asi delší dovolenou, ale jsem mladý, měl bych náročný program zvládat, říká FilaFlashscore
Pro devatenáctiletého útočníka Slavie a české jednadvacítky Daniela Filu byl přesný zásah do sítě Anglie pátým kvalifikačním gólem a v naší skupině nikdo víc branek nevstřelil.
Reklama
Reklama

"Samozřejmě mně taková produktivita těší. Vyměnil bych ale všechny branky za první místo ve skupině, a tedy přímý postup na mistrovství Evropy. Ale pořád je tam ještě baráž," upozornil na stránkágh gol.cz bývalý forvard Líšně, Zbrojovky i Mladé Boleslavi.

Se sezonou se bude loučit až po dalším jihočeském vystoupení proti Andořře, nicméně poté už žádné volno nebude, neboť jeho domovský klub z edenu startuje přípravu na nový ročník již dvanáctý červnový den...

"Po utkání s Anglií jsme dostali pár dnů volno. Z Českých Budějovic jsem odjel za rodinou. Udělal jsem tedy to nejlepší, co jsem mohl udělat. Byl jsem s rodinou také během dovolené před reprezentačním srazem. Trvala dvanáct dnů. Povedlo se mi nemyslet na fotbal, to bylo pro mě hlavní, abych si odpočinul. Jiné volno už mít nebudu. Slavia začíná letní přípravu dvanáctého června, k týmu se připojím po zápase s Andorrou. Představoval bych si asi delší dovolenou, ale jsem mladý, měl bych náročný program zvládat," přidal na portálu gol.cz vytáhlý Fila, jehož čeká v srpnu oslava dvacátých narozenin.

V novém soutěžním ročníku Fortuna:ligy by pak měl dál vylepšovat své dosavadní statistiky, které se prozatím zastavily na 52 startech a 6 brankách.

Česko v Portugalsku a ve Španělsku, Němci s Anglií a Itálií, Belgie-Polsko, ME 21: Česko-Andorra

Zdroj: gol.cz