eFotbal

Překvapí Blues na přestupovém poli? Možná se ještě zapojíme do něčeho bláznivého, netají Tuchel

Překvapí Blues na přestupovém poli? Možná se ještě zapojíme do něčeho bláznivého, netají Tuchel
Překvapí Blues na přestupovém poli? Možná se ještě zapojíme do něčeho bláznivého, netají TuchelFlashscore
Chelsea se už podařilo získat Raheema Sterling na křídlo a na stoperskou pozici Kalidoua Koulibalyho. Tím to však rozhodně nekončí. Na Stamford Bridge by měl zavítat minimálně ještě jeden stoper a možná i nějaké ofenzivní eso.
Reklama
Reklama

Raheem Sterling přestoupil na Stamford Bridge z Manchesteru City za 47,5 milionů liber. „Na tu pozici byl absolutní jedničkou. Hned jsem dal jeho jméno Toddovi. Pokaždé, když jsme proti němu hráli… bylo to hrozné, hrozné! Hlavním bodem je jeho intenzita a množství opakování intenzity, kterou dodává. V tom je v posledních letech prostě vynikající. On je to přesně to, co potřebujeme, abychom zvýšili úroveň našich hráčů, aby pochopili, co je potřeba. Tím jsme si tak jisti, a proto jsme byli jako první na seznamu,“ netajil nadšení německý kouč, jehož slova citoval web chelsea-fc-cz.

Očekává se, že po odchodu Lukakua bude Tuchel požadovat novou devítku, jelikož sedmadvacetiletý křídelník není přirozenou náhradou za belgického útočníka. „Myslím, že právě teď není první prioritou získat dalšího velkého útočníka. Myslím, že máme dostatečnou intenzitu, schopnost dávat góly a pohyblivost, abychom to kompenzovali. Prioritou není pozice devět, podepsali jsme Raheema, který měl největší prioritu, a to mě dělá velmi, velmi šťastným. Možná přijde něco bláznivého, nevím, možná se do toho zapojíme, možná ne. Priorita tu momentálně není,“ pokračoval Němec.

Prioritou je posila obrany. „Potřebujeme nějaké střední obránce – alespoň dva, kteří nahradí Andrease a Toniho. V současné době máme v týmu Azpiho (Cesara Azpilicuetu) a počítáme s ním, ale probíhají jednání o jeho osobní situaci a je možné, že nás opustí. Myslím, že s Thiagem (Silva) uprostřed, Tonim nalevo a Azpim nebo Andreasem (vpravo) jsme měli nejlepší zadní trojku na světě. Ne mnoho týmů hraje se zadní trojkou, ale tohle byl fantastická zadní trojka,“ citoval web chelsea-fc-cz slova Thomase Tuchela.

Zdroj: chelsea-fc.cz