eFotbal

Přemýšlet o jiném kouči než o Vrbovi by bylo zbytečné až pošetilé, komentuje Vízek dění na Letné. Co ho překvapilo?

Přemýšlet o jiném kouči než o Vrbovi by bylo zbytečné až pošetilé, komentuje Vízek dění na Letné. Co ho překvapilo?
Přemýšlet o jiném kouči než o Vrbovi by bylo zbytečné až pošetilé, komentuje Vízek dění na Letné. Co ho překvapilo?Flashscore
Jak už víte, Pavel Vrba v úvodu tohoto pracovního týdne prodloužil svůj smluvní vztah se Spartou o další rok a na Letné se tak zdrží minimálně do léta 2023. Jak se na dotyčný krok dívá internacionál Ladislav Vízek?
Reklama
Reklama

Podle slov samotného trenéra navrhlo rok vedení a on sám délku neřešil. "Trochu mě překvapilo, že je smlouva zase pouze na rok. S rozhodnutím sparťanského managementu ale souhlasím," nechal se slyšet šestašedesátiletý exreprezentant, jehož názor publikoval portál iSport.cz.

Sám však očekával, že důvěru dostane explzeňský stratég na delší časový úsek. "Proč by měl Tomáš Rosický přemýšlet o jiném trenérovi, když toho nejlepšího, nebo jednoho z nejlepších, má u mužstva? Bylo by to zbytečné, snad i pošetilé. Trochu mě překvapilo, že smlouva je zase jen na rok. Očekával jsem delší kontrakt. Ale na Spartě asi také číhají, co se z toho vyklube, jelikož se čeká na splnění smělých cílů," přidala na stránkách Deníku Sport bývalá hvězda Dukly či Le Havru.

Přerovský rodák oslaví brzy rok ve sparťanských službách a dvanáctinásobný šampion Česka by rád přerušil svou suchou sérii bez titulu, která trvá od roku 2014. Stane se tak již v době, kdy operuje ve slavném "S" osmapadesátiletý stratég, jehož svěřenci si uprostřed týdne pochutnali na druholigové Chrudimi?

"Vrba umí zařídit velké věci. V jeho trenérském životopise je důkazů habaděj. Sice už nemá nad sebou anděla strážného, jako měl v Plzni. Ten má totiž strach, aby za chvíli nebručel. Ve Spartě takový servis nemá," podotkl na serveru isport.blesk.cz olympijský vítěz.

Zaplatí Češi za vlivného Křetínského stamiliony kvůli čáslavské hoře odpadků překřtěné na West Ham Hill?

Zdroj: isport.blesk.cz