eFotbal

Příprava možná bude náročnější, než jsou někteří hráči zvyklí, avizuje kouč Dukly, jenž má na soupisce 8 útočníků

Příprava možná bude náročnější, než jsou někteří hráči zvyklí, avizuje kouč Dukly, jenž má na soupisce 8 útočníků
Příprava možná bude náročnější, než jsou někteří hráči zvyklí, avizuje kouč Dukly, jenž má na soupisce 8 útočníkůFlashscore
Druholigová Dukla v lednu změří síly s Jabloncem, Bohemians 1905, Spartou B, Pískem i Mladou Boleslaví, což - minimálně na papíře - vůbec nejsou špatní soupeři, naopak.
Reklama
Reklama

"Bude to dlouhé období, příprava bude trvat dva měsíce. Možná bude náročnější než jsou někteří hráči zvyklí. Doufáme, že nám to bude fungovat zdravotně a nikoho ze hry nevyřadí zranění. Chceme hrát v přípravě dobré zápasy a protočit v nich kluky ze širšího kádru, kterým určitě dáme prostor. Vždycky chceme, aby se nám utkání povedla i výsledkově, byť to v tomto období není tak směrodatné. Často se Dukle stávalo, že měla dobrou přípravu a pak jí to v sezoně tolik nešlo. Tomu se chceme vyvarovat," upozornil na webu fkdukla.cz hlavní kouč Bohuslav Pilný.

A co dosavadní změny? "U brankáře Michala Reichla z Hradce Králové ladí kluby možnosti jeho působení v Dukle. Záložník Lukáš Cienciala má povolení zahájit přípravu s Baníkem Ostrava, ale v Dukle nadále pokračuje. Tomáš Kott se začal připravovat s B-mužstvem a řeší se jeho případný odchod," zaznělo na oficiálním webu ambiciózního celku z dejvické Julisky, který odstartuje jaro s Jihlavou.

Kádr Dukly pro začátek zimní přípravy:

Brankáři: Filip Rada, Jakub Štefan, Jan Šťovíček, Michal Reichl (Hradec Králové)

Obránci: Arnaud Konan, Artem Kovernikov, Jiří Kulhánek, Jiří Piroch, Filip Matoušek, Daniel Souček.

Záložníci: Jakub Barac, Jakub Jeřábek, Jakub Uhlíř, Daniel Kozma, David Kozel, Jan Peterka, Ondřej Ruml, Lukáš Buchvaldek.

Útočníci: Marek Fábry, Sunday Faleye, Jiří Hrubeš, Jan Pázler, Štěpán Šebrle, Quadri Adediran, Kim Seung Bin, Jakub Hodek.

Plzeň si stahuje z Viktorie Žižkov Gabriela s Koželuhem. K žádným velkým změnám kádru prý není důvod...

Zdroj: fkdukla.cz