eFotbal

Příprava: Plzeň v generálce na předkolo Ligy mistrů s Besiktasem bez branek, Bohemka zdolala maďarský Újpest

Příprava: Plzeň v generálce na předkolo Ligy mistrů s Besiktasem bez branek, Bohemka zdolala maďarský Újpest
Příprava: Plzeň v generálce na předkolo Ligy mistrů s Besiktasem bez branek, Bohemka zdolala maďarský ÚjpestFlashscore
Dvěma přípravnými duely pokračovala i druhé červencové úterý příprava českých prvoligových zástupců. Na soustředění v rakouském Kufsteinu úřadující mistr z Plzně nedokázal vyzrát na turecký Besiktas Istanbul. Rovněž "Klokani" jsou na soustředění v Rakousku, kde svedli boj s maďarskou Újpestí, kterou porazili nejtěsnějším možným způsobem.
Reklama
Reklama

Pro Západočechy byl souboj s tureckým Besiktasem generálkou  na 2. předkolo Ligy mistrů, do kterého fotbalisté ze Štruncových sadů vstoupí již příští týden. A svěřenci kouče Michala Bílka v generálce proti silnému soupeři nijak neoslnili, ale také výrazně nezklamali. V prvním poločase byli mírně aktivnější fotbalisté tureckého Besiktase, zatímco ve druhé pětačtyřicetiminutovce tomu bylo naopak. Výraznou šanci ke skórování si však ani jeden z klubů nevypracoval.

Pražští Bohemians vstoupili do utkání s maďarským soupeřem více než dobře a už po osmi minutách se dostali do vedení přesným zásahem Jana Kovaříka po entru z pravé strany. Utkání bylo velice vyrovnané, například hned zkraje druhé půle mohli fotbalisté Újpestu vyrovnat, avšak Bačkovský pohotově vyrazil nepříjemnou ránu Ljujiče. Bohemka tak toto měření sil zvládla. Pro Pražany výhra znaméná již čtvrté vítězství v přípravě.

Příprava:

Viktroia Plzeň - Besiktas Istanbul 0:0

Újpest - Bohemians 1905 0:1 (0:1)Branka: 8. Kovařík.