eFotbal

Příprava: Slovácko souboj s Ličkovým Orenburgem dotáhlo k remíze

Příprava: Slovácko souboj s Ličkovým Orenburgem dotáhlo k remíze
Příprava: Slovácko souboj s Ličkovým Orenburgem dotáhlo k remízeFlashscore
Fotbalisté Slovácka v pátek nastoupili v rámci herního soustředění ve Vídni k dalšímu přípravnému duelu na sezónu, ve které se po letech opět představí v pohárově Evropě. Tentokrát vyzvali zahraničního soupeře z druhé ruské ligy Orenburgem, který shodou okolností trénuje Marcel Lička, syn známeho českého kouče Wernera Ličky.
Reklama
Reklama

Úvodní pětačtyřicetiminutovka nabídla mírnou převahu ruského mužstva, ovšem nic závratného se dlouhou dobu nedělo. Změna přišla až v závěru první půle, kdy se v jednačtyřicáté minutě Orenburg dostal do vedení.

I ve druhé půli byl zápas vyrovnaný. Zkraje druhé půle vyrovnal Jan Navrátil, ale od čtyřiašedesáté minuty se ruský celek po rychlém protiútoku opět ujal vedení zásluhou Prudnikova. I to se ovšem mužstvu z Iherského Hradiště povedlo dotáhnout poté, co se z brejku prosadil pět minut před koncem Lukáš Sadílek.

Páteční příprava ve Vídni:

FK Orenburg - 1.FC Slovácko 2:2 (1:0)

Branky: 41. ?, 64. Prudnikov – 48. Navrátil, 85. Sadílek

Orenburg: Keňajkin – Kozlov, Oievole, Syčevoj, Ektov – D. Voroběv, Kaplenko, Malych, I. Voroběv – Bidlovskij, Mironov

Slovácko: Nguyen (46. Bajza) – Tomič (46. Reinberk), Kadlec (62. Merdović), Daníček, Divíšek – Navrátil (62. Šimko), Havlík, Sadílek, Holzer (62. Cicilia) – Jurečka (74. Kudela), Šašinka (46. Mareček)

Rýsuje se velká posila pro Jarolíma. S Boleslaví začal trénovat Škoda, jenž v Rizesporu zastínil i Rémyho