eFotbal

Přiznání slavného kouče Guardioly. Se Citizens vládne, teď sám odhalil, kde má slabinu

Přiznání slavného kouče Guardioly. Se Citizens vládne, teď sám odhalil, kde má slabinu
Přiznání slavného kouče Guardioly. Se Citizens vládne, teď sám odhalil, kde má slabinuFlashscore
V třiapadesáti letech patří mezi nejlepší trenéry současnosti a Manchester City si ani neumí představit, že by s ním nemohl do budoucna dále počítat. Pep Guardiola má na svém kontě nemalé úspěchy a z Citizens udělal na Ostrovech jasného lídra. Zdálo by se, že tento stratég nemá slabiny, přesto on sám jednu našel. Je to ale skutečně slabina?
Reklama
Reklama

Pep Guardiola přitahuje velká vítězství a trofeje jako magnet. Velké úspěchy zaznamenal na startu trenérské kariéry v Barceloně, výraznou stopu zanechal také v Bayernu Mnichov, ale s Manchesterem City posunul výsledkovou laťku na pomyslný strop. Dlouhé roky se Citizens vyhýbal triumf v Lize mistrů, to už je ale minulost. O dominanci v Premier League svědčí čtyři mistrovské tituly v řadě. Konkurence sice jeho tým zlobí, nakonec ale v přetahované o titul utře nos.

Guardiola se i proto těší nejen u fanoušků Manchesteru City velké oblibě. Třeba i kvůli tomu, že na některých tiskových konferencích umí zavtipkovat. Udělá si legraci klidně sám ze sebe a odhalí konkurenci své slabé místo. Podobně se tak stalo v rozhovoru pro Sky Sports, kdy přiznal, že sociálním sítím opravdu nevládne.

TRENÉR LIVERPOOLU UZEMNIL BRANKÁŘE: ŽE CHCE ODEJÍT? PŘEKVAPILO BY MĚ, KDYBY CHTĚL SEDĚT NA LAVIČCE DO KONCE ŽIVOTA

„Nemám rád emaily. Nenašel jsem zalíbení ani ve WhatsAppu a podobných aplikacích. S hráči žádné skupiny nemáme, žádný TikTok, Twitter nebo Instagram,“ culil se španělský kouč při reakci na jeden z dotazů.

„Když někdo něco chce, má na mě telefon. Kdo mě zná a potřebuje mě kontaktovat, stačí zavolat nebo poslat SMSku. Možná se budete divit, ale k životu mi to vážně stačí,“ dodal Guardiola, který se svým týmem bude usilovat o další mistrovský titul v Premier League. Po třech odehraných kolech má na kontě plný počet devíti bodů a vidina pátého titulu v řadě je určitě více než lákavá.

Po sezoně bude každopádně Guardiola ostře sledován médii, nechal se totiž slyšet, že by mohl z anglického klubu odejít a hledat novou výzvu. To by byl pro Citizens obrovský problém.

Foto: Manchester City FC