eFotbal

První dojmy ze Soluně jsou vynikající, hlásí spokojený Darida a odpočítává dny, kdy konečně nastoupí...

První dojmy ze Soluně jsou vynikající, hlásí spokojený Darida a odpočítává dny, kdy konečně nastoupí...
První dojmy ze Soluně jsou vynikající, hlásí spokojený Darida a odpočítává dny, kdy konečně nastoupí...Flashscore
Modrobílá barva berlínské Herthy už je pouhá minulost, žlutočerné motivy Arisu Soluň zase přítomnost. Dvaatřicetiletý exreprezentant Vladimír Darida se upsal na řecké půdě na dva a půl roku do léta 2025.
Reklama
Reklama

Jeho nový zaměstnavatel je v aktuální tabulce Super League 1 na průběžné šesté pozici, s tím, že v současnosti táhne šňůru sedmi utkání bez prohry.

Čtvrteční domácí klání s Panaitolikosem ještě bývalý středopolař Plzně i Freburgu vynechá, nicméně debut už není daleko. Mělo by k němu dojít čtvrtý lednový den na horké půdě PAOKU Soluň...

"V tuto chvíli chci říct jen to, že počítám dny, kdy konečně nastoupím a budu se prát o body za můj nový tým," informoval na stránkách arisfc.com.gr nový spoluhráč stopera Jakuba Brabce či útočníka Gervinha.

Darida dorazil do Soluně jen pár měsíců po anglickém manažerovi Alanu Pardewovi, který v minulosti trenérsky řídil Reading, West Ham, Southampton, Newcastle, Crystal Palace i West Bromwich Albion.

"Jsem moc rád, že jsem se stal součástí rodiny Arisu a mé první dojmy odtud jsou vynikající. Jak kvůli atmosféře v klubu i v kabině, tak kvůli kvalitě našeho kádru," rozplýval se středopolař s nadprůměrným fyzickým fondem.

"Na mém novém týmu se mi líbí rodinná atmosféra a to je základní podmínka k realizaci našich společných cílů společně s trenérem, který je velmi zkušený. Čekám, až budu moci konečně nastoupit před našimi fanoušky," vzkázal Darida, jenž zasáhl do svého posledního soutěžního zápasu letos v září. 

Sparta se i počtvrté dočasně zbaví Fortelného, který má namířeno na Hanou za Benešem, Růskem a spol.