eFotbal

První přestup kariéry? S hanáckým univerzálem Zmrzlým by rád pracoval Hapal ve Slezsku

První přestup kariéry? S hanáckým univerzálem Zmrzlým by rád pracoval Hapal ve Slezsku
První přestup kariéry? S hanáckým univerzálem Zmrzlým by rád pracoval Hapal ve SlezskuFlashscore
Čtyřiadvacetiletý univerzál Ondřej Zmrzlý, jehož osobní konto už zdobí od loňského podzimu i jeden reprezentační start proti Faerským ostrovům, by mohl po sezoně 2022/2023 převlékat trikot.
Reklama
Reklama

To vše i přesto, že má na Andrově stadionu, kde dosud strávil celou svou profesionální kariéru, platnou smlouvu až do startu léta příštího roku.

Po levém obránci aktuálně šestého celku FORTUNA:LIGY, který může nastupovat také v záložní řadě, touží podle iSport.cz hlavní trenér Baníku Ostrava Pavel Hapal.

Šéf slezské značky z Bazalů, jehož svěřenců se bude i přes tři výhry z posledních pěti zápasů týkat skupina o záchranu, Zmrzlého sleduje a shání si informace.

Zmrzlý, který má stejného agenta jako Dennis Praet, Michal Sáček, Lukáš Juliš Olivier Vliegen či Michal Beran, absolvoval v tomto ročníku v barvách Sigmy třiatřicet duelů.

Devětadvacet startů si připsal v české lize, dvakrát pomohl béčku ve F:NL a dvě vystoupení zaznamenal v MOL Cupu.

Transfermarkt.com u něj uvádí tržní cenu okolo 16 milionů korun. Pakliže by přestupoval v rámci dvou tuzemských adres rok před vypršením pracovní dohody, určitě by se ve výsledku jednalo o nižší sumu.

Semafor F:NL: Opava otočila proti rivalovi, Příbram se potápí. A co Šmarda v Prostějově?