eFotbal

První soupeři Pardubic v roce 2023? Dva celky z TOP 6 FORTUNA:LIGY, sedmý tým slovenské ligy i účastník ČFL

První soupeři Pardubic v roce 2023? Dva celky z TOP 6 FORTUNA:LIGY, sedmý tým slovenské ligy i účastník ČFL
První soupeři Pardubic v roce 2023? Dva celky z TOP 6 FORTUNA:LIGY, sedmý tým slovenské ligy i účastník ČFLFlashscore
Podepíší se hráči jako Kamil Vacek, Viktor Budinský, Michal Hlavatý, Marek Icha, Dominik Janošek či Pavel Černý pod pád do druhého patra českého fotbalu?
Reklama
Reklama

Východočeský soubor sice v zimní Tisport lize neprohrál (proti Spartě B, Teplicím a Vlašimi měl bilanci dvou výher a jednoho remízového výsledku), nicméně ve FORTUNA:LIZE ho čeká velmi těžká jarní část. Patnáctý Zlín má náskok dva body, čtrnáctý Jablonec má k dobru šest a třinácté Dynamo České Budějovice dokonce osm bodů.

Výběr Radoslava Kováče se tak bude muset přes právě probíhající zimní přestávku pečlivě připravit, s tím, že od 7. do 21. ledna se utká hned se čtyřmi soupeři.

Prvním pardubickým soupeřem v roce 2023 bude pro Pardubice Viktoria Plzeň a souboj prvního s posledním celkem prvoligového peletonu proběhne na západě Čech.

O čtyři dny později vyzvou Pardubice na umělé trávě v Ohrazenicích třetiligový TJ Sokol Živanice a čtrnáctý lednový den dorazí do areálu Pod Vinicí Mladá Boleslav, jíž patří po podzimu velmi lichotivá šestá pozice.

Generálka na soutěžní boje pak proběhne 21. ledna a aktuální formu červenobílých prověří slovenské mužstvo FK Dukla Banská Bystrica, které patří po osmnácti kolech slovenské ligy sedmé místo.

Přátelská klání Pardubic v zimě 2023:

7. ledna, 11:00 - Plzeň - Pardubice 11. ledna, 16:00 - Pardubice - Sokol Živanice14. ledna, 11:00 - Pardubice - Mladá Boleslav21. ledna, 11:00 - Pardubice - Dukla Banská Bystrica