eFotbal

První změny Tuchela v Bayernu? Ukázáno bylo na posily i ty, kteří by měli balit kufry

První změny Tuchela v Bayernu? Ukázáno bylo na posily i ty, kteří by měli balit kufry
První změny Tuchela v Bayernu? Ukázáno bylo na posily i ty, kteří by měli balit kufryFlashscore
Během aktuální reprezentační přestávky jsme byli svědky bleskové trenérské výměny v Bayernu Mnichov. Bavorský gigant se rozhodl angažovat Thomase Tuchela a je jisté, že jeho příchod bude znamenat změny v současném kádru. Bundesligový obr už si podle list Bild ukázal na možné posily, ale i ty, kteří by měli balit kufry.
Reklama
Reklama

Bayern Mnichov to nevzdal ve snaze získat španělského záložníka Gaviho. Ten se s Barcelonou stále nedokázal domluvit na nové smlouvě a s ohledem na herní vytížení by mohl v létě Camp Nou opustit jako volný hráč. Jeho tržní hodnota vzrostla už na 90 milionů eur a německý šampion si na něj brousí zoubky.

Teprve osmnáctiletý talent by mohl okysličit záložní řadu Bayernu, kterou čekají v létě výrazné změny. Ryan Gravenberch je spojován s přesunem do Liverpoolu, Marcel Sabitzer by pak mohl zůstat v Manchesteru United a hostování přetavit v trvalý přesun.

Bavorská mašina vnímá i spekulace o možném odchodu Serge Gnabryho. Toho by mohl v Allianz Aréně nahradit Ousmane Dembélé. Tuchel se s tímto hráčem moc dobře zná ze svého působení v Dortmundu a dříve plodná spolupráce by mohla být oprášena.