eFotbal

PSG hledá náhradu za Mbappého. Jedna z možných variant aktuálně operuje na Old Trafford

PSG hledá náhradu za Mbappého. Jedna z možných variant aktuálně operuje na Old Trafford
PSG hledá náhradu za Mbappého. Jedna z možných variant aktuálně operuje na Old TraffordFlashscore
Aktuální šampion francouzské nejvyšší soutěže Ligue 1 hledá náhradu za svou někdejší hlavní palebnou sílu. Kylian Mbappé se rozhodl po uplynulé sezoně opustit PSG a zamířit do Realu Madrid, což samo sebou vyvolalo v Parku Princů i u veřejnosti otazníky, koho pařížský gigant zláká jako jeho nástupce.
Reklama
Reklama

Podle portálu HITC je jednou z možných variant anglický reprezentační útočník Marcus Rashford. O jeho budoucnosti se spekuluje již zhruba dva roky a Manchester United je ochotný jej uvolnit ze svého kádru, pokud na Old Trafford přijde atraktivní nabídka.

Kariéra Rashforda se dá popsat jako jízda na horské dráze. Od chvíle, kdy se odchovanec Rudých ďáblů probojoval v roce 2016 do A-týmu, zažil velmi vydařené pasáže, ale i stinné momenty. V uplynulé sezoně stihl za anglický klub odehrát 43 zápasů napříč všemi soutěžemi, ve kterých si připsal jen 8 gólů a 5 asistencí.

V ARSENALU VÁLEL S ROSICKÝM A HRÁT BUDE I PO ČTYŘICÍTCE. CAZORLA SI DÁ DALŠÍ SEZONU V OVIEDU

Nedá se říct, že by Rashford byl zrovna ve velké formě, ale vedení PSG pamatuje na předešlý rok, kdy překonal hranici 30 přesných zásahů. I proto v něj má důvěru a chce s Manchesterem United jednat o jeho letním přesunu.

Britský list The Sun sdílí spekulace, že Rashford by skutečně mohl do francouzské metropole zamířit. Rozhodovat ale bude suma, protože Rudí ďáblové budou chtít na tomto transferu výrazně profitovat. Záležet bude také na rozhodnutí hráče, zda přišel čas dát svému milovanému klubu sbohem.

Foto: Manchester United FC