eFotbal

PSG kvůli němu nechtělo Bellinghama, teď po něm touží Guardiola

PSG kvůli němu nechtělo Bellinghama, teď po něm touží Guardiola
PSG kvůli němu nechtělo Bellinghama, teď po něm touží GuardiolaFlashscore
Loni v létě mohla Paříž přivést do klubu Judea Bellinghama, současnou hvězdu Realu Madrid. PSG ale překvapivě odmítlo. Proč? V kádru si totiž hýčká odchovance na stejné pozici. Warren Zaïre-Emery se ale stal předmětem zájmu Pepa Guardioly.
Reklama
Reklama

V minulé sezóně se mezi lidmi blízkými rodákovi z Montreuil objevily pochybnosti o jeho budoucnosti v hlavním městě, s obavami o jeho využití pod Christophem Galtierem.

Situace byla dokonce tak vyhrocená, že pokud by Bellingham přišel, mladý Francouz by oficiálně požádal o přestup. V klubu nad ním ale ochranou ruku drží ředitel Luis Campos. Ten jakákoliv jednání s Dortmundem zatrhl a vsadil na Zaïre-Emeryho.

A vyplatilo se. Zaïre-Emery se stal klíčovým hráčem ve středu pole týmu Luis Enriqueho. Mladík, který je v sedmnácti letech kapitánem týmu France U21 vedeného legendou Arsenalu Thierrym Henrym, hrál ve všech zápasech PSG v této sezóně. 

Podle novináře RMC Sport Fabriceho Hawkinse je díky své budoucnosti předmětem zájmu Manchesteru City. Podle Hawkinse je Pep Guardiola velkým obdivovatelem záložníka. A Citizens mají v rukách trumf. Paříž dlouhodobě touží po Bernardu Silvovi. Právě on by se mohl stát součástí přestupu.

Indicie z Francie ale napovídají, že reálnější je podpis nové smlouvy s PSG.