eFotbal

Psotka potěšil prvními profesionálními kontrakty tři naděje Zbrojovky, které v Brně nastupují za několik výběrů

Psotka potěšil prvními profesionálními kontrakty tři naděje Zbrojovky, které v Brně nastupují za několik výběrů
Psotka potěšil prvními profesionálními kontrakty tři naděje Zbrojovky, které v Brně nastupují za několik výběrůFlashscore
Druholigová Zbrojovka si v uplynulých dnech zajistila služby tří talentovaných mládežníků. Sportovní manažer Brna Zdeněk Psotka, jenž je na Moravě i místopředsedou představenstva, potěšil prvními profesionálními kontrakty Olivera Adametze, Daniela Klímu a Rubena Ferlaye.
Reklama
Reklama

Byť všichni mládežničtí reprezentanti patří věkem do kategorie U16, pozvolna vystrkují růžky i ve starších mužstvech.

V uplynulém ročníku ještě patřili k oporám žákovského výběru, který se dokázal v celostátní lize probít až do finálového rozuzlení proti Slavii.

Ferlay je schopen zastat více postů v defenzivě či v záložní řadě a kromě zmíněné šestnáctky už v této sezoně naskočil jednou za sedmnáctku a dvakrát za osmnáctku.

Kučera o čerstvém angažmá v potápějícím se Prostějově: Blesk z čistého nebe. Láká mě vize klubu!

Útočník Klíma nastoupil kvůli zranění za šestnáctku jen do sedmi utkání, i tak se mu však podařilo vsítit deset branek. Díky produktivitě pak také. nakoukl i do sedmnáctky i osmnáctky.

Levonohý Adametz může nastoupit na levém kraji obrany i zálohy a větší počet zápasů už odehrál v celostátní soutěži za sedmnáctku.

"Pánové, hodně štěstí a ať se vám i nadále daří," píše se na oficiálních stránkách momentálně šestého celku druholigové tabulky, který však ztrácí na třetí pozici pouhý bod.