eFotbal

Pudil o Hallamu: Majiteli vždy pár dnů před zápasem napíšu, jestli jsem volný a jdu na to, 9. liga mi bohatě stačí

Pudil o Hallamu: Majiteli vždy pár dnů před zápasem napíšu, jestli jsem volný a jdu na to, 9. liga mi bohatě stačí
Pudil o Hallamu: Majiteli vždy pár dnů před zápasem napíšu, jestli jsem volný a jdu na to, 9. liga mi bohatě stačíFlashscore
Pakliže byste si mysleli, že už je sedmatřicetiletý exreprezentant Daniel Pudil po svém konci ve Viktorii Žižkov (2021) mimo fotbalovou mapu, pletli byste se.
Reklama
Reklama

Aktuálně má totiž za sebou první sezonu v barvách celku Hallam FC, což je druhý nejstarší klub světa, který sídlí na západním okraji Sheffieldu.

Jak se vůbec jeho angažmá v deváté nejvyšší anglické soutěži zrodilo? "Když jsem jednou odvezl syna do školy, potkal jsem tam jednoho pána, fanouška Sheffieldu. Nakonec se ukázalo, že je majitelem Hallamu. Sedli jsme si a udělali jsme férovou dohodu. Pokaždé pár dnů před zápasem napíšu, jestli jsem volný, a jdu na to. Devátá liga mi bohatě stačí, navíc náš Sandygate je nejstarší stadion na světě," připomněl webem sport.cz citovaný zadák s minulostí v Genku, Granadě, Ceseně, Sheffieldu Wednesday i Watfordu.

"Prales" odchovanci Sparty s krátkou minulostí ve Slavíi mu vyhovuje a hrát pro žízeň mu bohatě stačí. "Je příjemné, že se můžu udržovat ve formě a hlídat si optimální váhu. Po konci na Žižkově jsem měl pár měsíců pauzu, protože jsem poslední dva roky kariéry strávil v Česku a neměl jsem na rodinu tolik času. Jenže fotbal mi brzy začal chybět," přidal držitel dvou českých a jednoho belgického titulu.

P.S.: Rozlučka s kariérou Daniela Pudila proběhne v sobotu odpoledne na půdě Viktorie Žižkov, kde se utkají Real Top Praha a legendy Sheffieldu Wednesday. Exreprezentant by mohl nastoupit v obou dresech.

KOLLER, UJFALUŠI, ŠMICER, LAFATA A SPOL. SE PŘEDSTAVÍ NA PŮDĚ VIKTORIE ŽIŽKOV. KONEČNĚ SE TOTIŽ BUDE LOUČIT PUDIL