eFotbal

Pulkrab byl mimo české prostředí pouhý rok a stejně jako reprezentant Zambie Sakala bude hrát pod Kuličem

Pulkrab byl mimo české prostředí pouhý rok a stejně jako reprezentant Zambie Sakala bude hrát pod Kuličem
Pulkrab byl mimo české prostředí pouhý rok a stejně jako reprezentant Zambie Sakala bude hrát pod KuličemFlashscore
Ambiciózní Mladá Boleslav před pár dny úspěšně zvládla jubilejní desátý ročník turnaje v Benátkách nad Jizerou, který ovládla po finálovém přemožení Slovanu Liberec.
Reklama
Reklama

V úterý dopoledne se navíc do přípravy nového hlavního trenéra Marka Kuliče zapojili dva nováčci, s tím, že o jejich působení v Lokotrans aréně právě vedení středočeského celku jedná.

Konkrétně jde o třiadvacetinásobného reprezentanta Zambie Bensona Sakalu, který dorazil do Boleslavi z druholigové Příbrami, kde však po přesunu z Viktorie Žižkov vydržel pouhý rok.

Druhou čerstvou akvizicí je šestadvacetiletý forvard Matěj Pulkrab, jenž má za sebou nepříliš povedený rok v německém Sandhausenu a do českého prostředí se vrací hned po roce odloučení.

Obě tváře by mohly na skočit již do třetího letního zápasu proti Dukle, který se bude hrát v sobotu 1. července na 4x30 minut.

Ještě předtím ale absolvují první tréninkové jednotky v novém prostředí. "První týden byl seznamovací a rozjezdový, ve druhém malinko přitvrdíme," avizoval trenérský nástupce Pavla Hoftycha. 

Je pro mě velkou ctí, že můžu nosit sparťanský dres, říká Surovčík, který byl až do loňska součástí Slavie