eFotbal

Půlroční půjčka a pak trvalý přesun do Sparty za desítky milionů korun? V Římě to berou za hotovou věc

Půlroční půjčka a pak trvalý přesun do Sparty za desítky milionů korun? V Římě to berou za hotovou věc
Půlroční půjčka a pak trvalý přesun do Sparty za desítky milionů korun? V Římě to berou za hotovou věcFlashscore
Tradičně hodně ambiciózní Sparta by se v nadcházejícím přestupovém okně nemusela posilovat výhradně na domácí mapě. Ohledně defenzivy ji totiž zaujal jeden aktuálně nevyužitý hráč ze Serie A...
Reklama
Reklama

Jak informovala italská la Repubblica, za jistých okolností by mohl dorazit na Letnou kmenový hráč Lazia Řím Dimitrij Kamenovič, se kterým už se ve věčném městě zřejmě nepočítá.

A to vše i navzdory skutečnosti, že má mládežnický reprezentant Srbska na modré straně Říma platnou dlouhodobou smlouvu až do 30. června 2026.

Levý bek, jemuž dělá agenta krajan a někdejší slavný forvard s tituly z nizozemské, turecké i anglické ligy v jedné osobě Mateja Kežman, evidentně nefiguruje v plánech hlavního kouče Maurizia Sarriho a Apeninskému poloostrovu může skutečně zamávat.

Nyní třetí tým FORTUNA:LIGY má stát o půlroční hostování a v rámci toho by rádo získalo také opci na trvalý odkup. V této souvislosti dodáváme, že na transfermarkt.com nyní svítí u jeho jména částka 1,4 milionu eur.

Dle fanouškovského portálu laziopress už jsou obě strany na hráčově přesunu dohodnuté a oficiální avího by mohlo přijít ještě tento týden. Půjde o šestiměsíční hostování s opcí na trvalý odkup ve výši 2,5 milionu eur.

Defenzivně laděný mladík už měl být údajně dvanáctinásobnému mistrovi Česka blízko již v letním přestupovém období. Tehdy ale ještě oba kluby společnou shodu nenašly.

Protože však v této sezoně Serie A neodehrál za nyní čtvrtý tým tabulky ani minutu, Romagnoli, Pedro, Immobile, Milinkovič-Savič a spol. pravděpodobně o svého spoluhráče přijdou.

Učil se od Škrtela, hraje se Štetinou a aktuálně po něm touží v Edenu. Jaká naděje Spartaku zaujala Slavii?