eFotbal

Rabiot sám sebe zahnal do kouta. Pokud si rychle sežene klub, dveře do repre Francie má otevřené

Rabiot sám sebe zahnal do kouta. Pokud si rychle sežene klub, dveře do repre Francie má otevřené
Rabiot sám sebe zahnal do kouta. Pokud si rychle sežene klub, dveře do repre Francie má otevřenéFlashscore
Zrovna ideální měsíce neprožívá devětadvacetiletý francouzský středopolař Adrien Rabiot. Někdejší opora Juventusu se v létě stala volným hráčem a i přes několik zájemců si nový klub nenalezla. Promítlo se to i do jeho role v reprezentaci, neboť nebyl povolán pro zářijové zápasy Ligy národů.
Reklama
Reklama

Ostřílený záložník se nedokázal domluvit s vedením Stará dámy na prodloužení smlouvy. Hráč požadoval lepší platové ohodnocení, čehož se mu nedostalo. Jeho jméno bylo spojováno s několika italskými kluby, zájem měl být také na Ostrovech a spekulovalo se také o možnosti zahrát si v barvách Barcelony.

TO JE SKRYTÁ KAMERA? TRENÉRA REPREZENTACE ŠOKOVALI DOPINGOVÍ KOMISAŘI, NA TEST VYBRALI I DVA ZESNULÉ HRÁČE

Rabiot si však za pomoci svých agentů nedokázal nový klub najít a stále je volným hráčem bez angažmá. To se promítlo i do jeho povolání do národních barev Francie, ve kterých na nedávném evropském šampionátu v Německu ještě patřil mezi klíčové tváře.

„Je v poněkud trapné situaci. Končí mu smlouva a několik týmů si ho vyžádalo. Ale teď je bez týmu a netrénuje ve skupině,“ komentoval jeho současnou situaci kouč Francie Didier Deschamps. Rabiot odehrál za národní tým země galského kohouta 48 zápasů. „Doufám, že si rychle vybere klub, který by ho pak mohl přivést zpět k nám,“ dodal Deschamps před novináři na tiskové konferenci. 

Foto: Juventus FC