eFotbal

Rangnick chce pro Manchester United až 10 nových hráčů. Kdo by mohl v létě přijít na Old Trafford?

Rangnick chce pro Manchester United až 10 nových hráčů. Kdo by mohl v létě přijít na Old Trafford?
Rangnick chce pro Manchester United až 10 nových hráčů. Kdo by mohl v létě přijít na Old Trafford?Flashscore
Úterní debakl na Anfield Road byl již několikátým hřebíčkem do letošní rakve United a i Ralf Rangnick si podle všeho přestal brát servítky. Podle jeho úsudku Red Devils potřebují naprosto zásadní přestavbu od základů a v létě by mohlo s předpokládaným budoucím koučem Erikem ten Hagem přijít až deset nových hráčů. S kým jsou aktuálně United spojováni? Nabízíme čtyři často zmiňovaná jména.
Reklama
Reklama
Victor Osimhen (SSC Neapol)

Cavani je na odchodu, Cristiano Ronaldo dva měsíce nazpět oslavil 37. narozeniny, Marcus Rashford stagnuje. Perspektivní kladivo na hrot útoku United chybí a klub chápe, že bude muset investovat ve velkém. Haaland byl jen snem, Harry Kane chce vyhrávat trofeje, což je v tuto chvíli u United ještě dál než u Spurs, nigerijská puška z Neapole vypadá jako dosažitelná alternativa. Pokud United sáhnou dostatečně hluboko do bankovního účtu. Spekuluje se o cenovce až 100 milionů eur. Další zmiňovaná možnost? Darwin Nuňez.

Antony (Ajax)

Podle anglických novinářů je pravý křídelník jedno ze jmen, které by si ten Hag rád přibalil sebou na cestu přes kanál La Manche. Nevysoký záložník je vybaven výbornou technikou, solidní rychlostí a v posledních dvou sezónách dokázal dodávat i solidní produktivitu. Navíc ve 22 letech lze předpokládat ještě další výkonnostní růst. Ajax je zvyklý prodávat. Jako alternativu na pravého ofenzivního záložníka má mít ten Hag údajně vyhlídnutého krajana Stevena Bergwijna ze Spurs. 

Kalvin Phillips (Leeds)

Přivést alespoň jednoho nového štítového záložníka je - při opravdu chabých výkonech stávající skvadry - prioritou tohoto léta, a záložník z Leedsu dělá v Anglii dojem jak v Premier League, tak na reprezentační úrovni. Je fyzicky zdatný, robustní a dokáže pokrýt spoustu prostoru. United by si rádi dělali ambice i na jeho parťáka ze zálohy Albionu Declana Rice, ale u něj asi bude platit totéž co v případě Kanea. Proč jít do horšího. Další zmiňovanou alternativou je amsterdamský Ryan Gravenberch.

Pau Torres (Villarreal)

Obrana United se bude přestavovat ve velkém, v podstatě se dá předpokládat, že tam nezůstane kámen na kameni. A Torres na jedné straně nabízí solidní kvalitu, na straně druhé je pro United dosažitelný. V posledních několika sezónách v La Lize získávalo jeho jméno na váze, nyní je i plnohodnotným španělským reprezentantem. United se o jeho angažmá už pokoušeli několik posledních přestupových období, při aktuální očekávané přestavbě i vyvrcholení snažení ve Villarrealu (kde se tým prokousal do semifinále LM) by se to v létě mohlo podařit. Další jména do nové obrany United? Třeba Anthony Rüdiger.

Zdroj: Daily Mirror