eFotbal

Rapid? Je to mužstvo, které je za kopcem. Doufám, že nás na Letné fanoušci dotlačí k postupu, hlásí Vrba

Rapid?  Je to mužstvo, které je za kopcem. Doufám, že nás na Letné fanoušci dotlačí k postupu, hlásí Vrba
Rapid? Je to mužstvo, které je za kopcem. Doufám, že nás na Letné fanoušci dotlačí k postupu, hlásí VrbaFlashscore
Hráči Sparty měli necelé tři týdny volno, ale už jsou zpět v zápřahu a od tohoto týdne se začali chystat na start ročníku 2021/2022. Jak aktuálně vypadá běžný tréninkový den letenského "S"?
Reklama
Reklama

"Ráno trénujeme s balonem. Odpoledne se věnujeme kondičním a silovým věcem. To se nemění. Každé dopoledne jsou hráči na Strahově a využíváme ideální podmínky pro práci s míčem. Odpoledne máme posilovnu a běhání v terénu. Hráči běhají dle své tepové frekvence. Každý sám individuálně podle tepu a toho, jaké má schopnosti," ozřejmil na webu sparta.cz Pavel Vrba.

Protože jsou v tréninku jak Ladislav Krejčí mladší, tak Lukáš Štětina, marodka je v tuto chvíli vyprázdněná. "Jsem rád, že hráči, kteří na konci sezony nebyli k dispozici jsou už od začátku přípravy v plné zátěži. Doufám, že to tak bude i dál. To by samozřejmě bylo ideální," doplnil sedmapadesátiletý odborník s minulostí v Anži Machačkala a Ludogorci Razgrad.

Středeční los druhého předkola Ligy mistrů přisoudil vicemistrům Fortuna:ligy druhý celek rakouské nejvyšší soutěže Rapid Vídeň. Vrbův tým začne dvojzápas venku. "Neměl jsem soupeře, kterého bych si vyloženě přál. V losovacím koši jsou mužstva, která mají svoji kvalitu, pravidelně hrávají v evropských pohárech. Vyhovuje mi, že to není velká vzdálenost. Je to mužstvo, které je za kopcem. Hlavně doufám, že nás v domácím zápase fanoušci dotlačí k postupu a k tomu, abychom měli jistotu skupiny evropských pohárů. Doufám, že budeme bojovat o skupinu Ligy mistrů," citoval web sparta.cz slova šéfa Sáčka, Vindheima, Karlssona a spol.

Pokud jde o červencový start první ligy, Sparta vše rozjede doma s Jílkovou Sigmou a poté vyrazí do Hoftychova Liberce. "Když jsem přišel do Sparty, tak jsem také začínal s Olomoucí, ale venku. Doufám, že start se nám vydaří. Na začátku ligy máme doma Olomouc a venku Liberec. Je to taková prověrka, která společně s kvalifikací o Ligu mistrů vypoví o naší formě. Věřím, že budeme na začátek sezony dobře připraveni," uzavřel na stránkách sparta.cz muž zodpovědný za výkony a výsledky tradiční pražské značky z Generali Česká Pojišťovna arény.

Horňák má v čerstvě druholigové rezervě Sparty stále i Váchu, Kozáka, Dudla, Huška a Frýdka. Na koho čeká?

Zdroj: sparta.cz