eFotbal

Real definoval potencionální náhradu za Asensia. Lov má začít za pár měsíců v Bundeslize

Real definoval potencionální náhradu za Asensia. Lov má začít za pár měsíců v Bundeslize
Real definoval potencionální náhradu za Asensia. Lov má začít za pár měsíců v BundeslizeFlashscore
Dlouholeté partnerství mezi Realem Madrid a španělským ofenzivním hráčem Marcem Asensiem dozná v létě nejspíše konce. Vedení Bílého baletu nechtělo ponechat nic náhodou a na hráčském trhu se začalo rozhlížet po potencionálních náhradách. Nakonec jednu nalezlo, i když jejímu majiteli to nebude příliš po chuti.
Reklama
Reklama

Podle informací španělského listu Fichajes má být předmětem zájmu sedmadvacetiletý německý reprezentant Leroy Sané. Odchovanec Schalke 04 sbíral později herní praxi na Ostrovech v barvách Manchesteru City, aby se poté stal nedílnou součástí základní jedenáctky Bayernu.

V aktuální sezóně má Sané na svém kontě již 32 odehraných zápasů napříč všemi soutěžemi, ve kterých vykázal 13 gólů a 7 asistencí. Po příchodu nového kouče Thomase Tuchela na lavičku v Allianz Aréně však nemá německý talent nic jistého, čehož by mohl využít právě Real Madrid.

Sané není jediné jméno, které je spojováno s Realem Madrid. Již delší dobu si španělský královský klub brousí zoubky na Jamala Musialu, dalším cílem Los Blancos mají být Serge Gnabry či Kingsley Coman.

Nebylo by to prvně, kdy Real lovil na této adrese. Několikrát to pro něj bylo trefou do černého, to když přivedl na San Bernabéu třeba Toniho Kroose či Davida Alabu.