eFotbal

Real Madrid vytasí v závěru sezony trumf, Courtois hlásí, že je zdravý a připravený. Dostane prostor již proti Cádizu?

Real Madrid vytasí v závěru sezony trumf, Courtois hlásí, že je zdravý a připravený. Dostane prostor již proti Cádizu?
Real Madrid vytasí v závěru sezony trumf, Courtois hlásí, že je zdravý a připravený. Dostane prostor již proti Cádizu?Flashscore
Fotbalistům Realu Madrid se v závěru sezony vrátí brankářská jednička Thibault Courtois. Trenér Carlo Ancelotti ve čtvrtek večer uvedl, že se belgický gólman po dvou operacích kolena již plně zotavil.
Reklama
Reklama

Jednatřicetiletý Courtois ještě v tomto ročníku nechytal. V srpnu si jeden z nejlepších světových brankářů přetrhl přední zkřížený vaz a při snaze o návrat si v březnu poranil meniskus. Do role jedničky se mezitím posunul Ukrajinec Andrij Lunin, jenž byl mimo jiné hrdinou penaltového rozstřelu při postupu do semifinále Ligy mistrů přes Manchester City.

[a href="/clanek-243530-Kdo-je-ve-hre-o-zisk-trofeje-pro-krale-kanonyru-v-LaLize-Bellingham-Lewandowski-ale-i-mene-znama-jme.html"][b]Kdo je ve hře o zisk trofeje pro krále kanonýrů v LaLize? Bellingham, Lewandowski, ale i méně známá jména

Lunin bude podle Ancelottiho v brance v pátečním ligovém utkání proti San Sebastianu i v prvním semifinále Ligy mistrů proti Bayernu. "Courtois je v pohodě, bude k dispozici příští týden a mohl by chytat proti Cádizu," uvedl italský trenér. S Cádizem bude Real hrát v sobotu 4. května.

Po nedělní výhře 3:2 v "Clásicu" vede Real tabulku španělské ligy před Barcelonou o 11 bodů. Do konce sezony zbývá šest kol.

Foto: Real Madrid CF