eFotbal

Red Devils by do svých řad rádi přivítali čtyři nové tváře…

Red Devils by do svých řad rádi přivítali čtyři nové tváře…
Red Devils by do svých řad rádi přivítali čtyři nové tváře…Flashscore
Vedení dvacetinásobného anglického mistra doufá, že před uzavřením přestupového okna podepíše další čtyři hráče – přičemž chce posílit na všech frontách.
Reklama
Reklama

Na Old Trafford by rádi přivítali útočníka, záložníka a pravého obránce spolu s druhým brankářem, jenž by konkuroval De Geovi. Po odmítnutí Kevinem Trappem z Eintrachtu Frankfurt jednají o podepsání Martina Dúbravky na sezonní hostování z Newcastlu United. Pokud bude obchod odsouhlasen, bude pravděpodobně zahrnovat opci na koupi slovenského internacionála.

Nově Manchester pokukuje po Aubameyangovi, jenž měl námluvy s Chelsea. Ta však nehodlá za hráče platit částku, kterou požaduje katalánský velkoklub, tudíž se do hry mohou vložit právě Red Devils.

I posila do záložních řad by mohla přijít ze Španělska. Vedení Realu Madrid údajně již nabídlo United Asensia, který touží po nové výzvě. Prioritou do záložních řad však stále zůstává Anthony, dvaadvacetiletý brazilský křídelník, který prosí vedení Ajaxu, aby jej nechali odejít za Ten Hagem. Nicméně poslední nabídku ve výši 76 milionů liber, vedení nizozemského celku odmítlo.

Posilní kádr Manchesteru některá z vysněných posil, nebo se bude muset Ten Hag spokojit s tím, co má? Času už moc nezbývá, neboť přestupové období končí ve čtvrtek 1. září.

Zdroj: telegraph.co.uk,