eFotbal

Rennes i PSG vyhráli své zápasy a drží si tak první dvě příčky tabulky Ligue 1

Rennes i PSG vyhráli své zápasy a drží si tak první dvě příčky tabulky Ligue 1
Rennes i PSG vyhráli své zápasy a drží si tak první dvě příčky tabulky Ligue 1Flashscore
V dnešních dvou zápasech šlo jen u jednoho o hodně. Reims hostilo Rennes a 17. Clermont 1. PSG. PSG má titul takřka jistý, proto není překvapením, když vyhraje. To Rennes přijelo na hřiště nevyzpytatelného Reims, které nemohlo nic ztratit.
Reklama
Reklama

Ofenzivní hody, tohle byla nádhera. Na hřišti 13. Stade Reims zavítalo 2. Rennes a bylo doopravdy na co koukat. V 39. minutě otevřel skóre Bourigeaud a čtaři minuty déle přidal svůj další gól.  V 58. minutě zvyšoval Terrier už na 3:0, ale už za dvě minuty to bylo 1:3 po gólu Busiho. V 78. Doumbia neproměnil penaltu, která by mohla zvrátit zápas, protože Cajuste přidal dašlí gól a rázem to bylo 2:3.  Kdyby Doumbia proměnil, mohla být na světě plichta. Fotbal se však na kdyby nehraje.

V dalším zápase šlo o všechno jen jednomu. Clermont je na hranici propasti sestupu do druhé ligy, zato PSG má skoro jistý titul, vede ligu už o 15 bodů. Během prvních 19 minut udeřili Neymar s Mbappém, ale do poločasu stihl snížit Dossou. V 71. minutě zvládl proměnit penaltu Neymar a o tři minutky poté se prosadil znovu Mbappé. Několik minut poté oba zkompletovali hattrick a skóra na 6:1. Oba tak pečetili výhru týmu z Parku Princů a jasnou cestu za titulem.