eFotbal

Reprezentační průšvihy: Jízda v Olomouci, roztrhané obleky a společnice v hotelu

Reprezentační průšvihy: Jízda v Olomouci, roztrhané obleky a společnice v hotelu
Reprezentační průšvihy: Jízda v Olomouci, roztrhané obleky a společnice v hoteluFlashscore
Sobotní pařba trojice českých reprezentantů je po delší době dalším skandálem, který se kolem národního týmu řeší. V historii se totiž objevily další výrazné škraloupy. V jaké situaci se v minulosti čeští reprezentanti "utrhli" ze řetězu?
Reklama
Reklama
PARTY V OLOMOUCI

Zajímavou informaci naservírovaly fanouškům profily české reprezentace na sociálních sítích k nedělnímu obědu. Trojice reprezentantů Brabec, Coufakm Kuchta se společně se členem Výkonného výboru bavila v jednom z olomouckých klubů, hráči byli okamžitě vyřazeni z kádru.

Situace kolem reprezentace byla od začátku podzimu pořádně napjatá. Fanouškům i expertům se nelíbily nominace, výkony ani výsledky. Velká část veřejnosti požadovala vyhazov trenéra Jaroslava Šilhavého.

Reprezentace ztrácí poslední zbytky důvěry. Problém začíná už na svazu u předsedy Fouska

Po remíze v Polsku se reprezentace objevila ve výhodné situaci směrem k postupu na Euro. V domácím zápase proti Moldavsku stačí stačí národnímu týmu remíza a pojede na EURO.

Dle papírových předpokladů by Češi prohrát neměli, což si očividně Jan Kuchta, Jakub Brabec i Vladimír Coufal vzali k srdci a společně s členem výkonného výboru asociace Tomášem Neumannem vyrazili v sobotu v noci na olomouckou diskotéku.

Veřejnost kroutila hlavou nad tím, jak si v době, kdy má telefon s fotoaparátem opravdu téměř každý, mohli fotbalisté myslet, že to celé projde.

Neprošlo, trojice byla okamžitě ze srazu vykázána a jen podtrhla špatnou image, kterou v současné době národní tým má.

 

ROZTRHANÉ OBLEKY A VULGÁRNÍ POKŘIKY

V podobném narativu se nesla i aféra z roku 2011. Také se jednalo o kvalifikaci na EURO, nicméně v momentě, kdy se ostuda stala, už Češi na šampionát postoupili.

Bylo to ale také v době, kdy spousta fanoušků nemohla reprezentaci přijít na chuť a nedokázala se s ní ztotožnit. O co šlo?

V černohorské Podgorici čeští reprezentanti v baráži úspěšně završili kvalifikaci na evropský šampionát v roce 2012.

foto: © eFotbal.cz

Oslavy postupu byly divoké, o čemž vypovídal nejen jejich závěr na ruzyňském letišti. Hráči vyšli do haly v roztrhaných oblecích. Tomáši Pekhartovi nezbylo z kalhot skoro nic, kanonýr Milan Baroš na to menbyl o moc lépe.

Pořádná jízda byla i na letišti v Černé Hoře. Hráči se na letišti objali v kruhu a začali skandovat "Kdo neskáče, není Čech!" To bylo v pořádku, nicméně známý pokřik vzápětí přešel v nadávky na osobu bývalého reprezentanta Radka Druláka, který předtím národní výběr nevybíravě kritizoval. "Radek Drulák nemá č****a!" opakovali rozjaření hráči.

Krizové řešení na Moldavsko. Coufala nahradí Douděra, na stopera bych poslal Vitíka, říká JarolímLEGENDÁRNÍ POKOJ 433

Hláška „Nic takového jsem neplatil. Ta částka absolutně nesouhlasí“ od Tomáše Ujfalušiho je dnes již kultovní a zarytá do paměti všech příznivců.  Vznikla v roce 2007, kdy se skupinka v čele s Ujfalušim po prohře 1:2 s Německem "odreagovávala" se společnicemi v již hotelu Praha na nechvalně proslulém pokoji 433. Tehdy tým za prohřešek dostal pokutu milion korun.

Šlo o zápas kvalifikace na EURO 2008. Jak se zdá, reprezentační srazy, průšvihy v nich a EURO, to jde prostě k sobě.

foto: © eFotbal.cz

V té době nešlo o tak závažný prohřešek v tom smyslu, že tým nakonec zakončil kalendářní rok sedmi výhrami, prohra s Německem byla jedinou. Češi navíc v říjnu dokázali v odvetě vyplenit Allianz Arenu 3:0.

Nicméně to, co se dělo na pokoji 433, je opravdu největším průšvihem týmu. Alkohol a společnice na pokoji, na to se snad nikdy nezapomene.

Šokující novinka! Brabec, Coufal a Kuchta porušili pravidla reprezentace a končí