eFotbal

Reprezentant Sadílek o nehodě na tříkolce: Chyba, kterou už nevrátím. Potrestal jsem se sám, přijdu o velký turnaj

Reprezentant Sadílek o nehodě na tříkolce: Chyba, kterou už nevrátím. Potrestal jsem se sám, přijdu o velký turnaj
Reprezentant Sadílek o nehodě na tříkolce: Chyba, kterou už nevrátím. Potrestal jsem se sám, přijdu o velký turnajFlashscore
Český reprezentační záložník Michal Sadílek dobře ví, jak si na soustředění české reprezentace před Eurem zavařil, když měl nehodu na tříkolce a kvůli zranění přijde o evropský šampionát v Německu. Pětadvacetiletý hráč se vyjádřil ke karambolu na sociální síti X. „Udělal jsem chybu, kterou už nevrátím. Oslabil jsem tým a připravil se o velký turnaj. Potrestal jsem se sám,“ uvedl hráč.
Reklama
Reklama

Sadílek měl být na evropském šampionátu podle všeho součástí základní sestavy českého týmu. Když se hráč zranil, mluvil trenér Ivan Hašek o velkém problému. Vše může mrzet o to víc, že ke zranění nedošlo na hřišti, ale ve volném čase, kdy měl hráč nehodu na tříkolce. Naštvaný sám na sebe je pak Sadílek, který se v reakci na karambol vyjádřil na sociální síti X.

"Udělal jsem chybu, kterou už nevrátím. Oslabil jsem tým a připravil se o velký turnaj. Potrestal jsem se sám. Děkuji všem, kteří mi pomáhají, především moje rodina a nejbližší," napsal hráč a poděkoval za podportu spoluhráčů, které se mu následně dostalo.

"Cítím taky velkou podporu od kluků z repre a realizačního týmu. Dojali mě tím, že před zápasem se Severní Makedonií vzali na focení můj dres. Těším se zpátky na hřiště. Teď budu týmu držet palce na EURO," dodal Sadílek.