eFotbal

Rozhodně bychom nechtěli zachraňovat Ligu mistrů v posledním kole, informuje z Německa Schick

Rozhodně bychom nechtěli zachraňovat Ligu mistrů v posledním kole, informuje z Německa Schick
Rozhodně bychom nechtěli zachraňovat Ligu mistrů v posledním kole, informuje z Německa SchickFlashscore
Roberta Lewandowského už o sedm let mladší Patrick Schick střelecky nedožene, neboť na něj tři bundesligová kola před koncem ztrácí 12 branek, nicméně současnou stříbrnou pozici by udržel rád.
Reklama
Reklama

Haaland, Modeste či Nkunku však až tak daleko jeho jednadvaceti zářezům nejsou. "Rád bych druhé místo mezi kanonýry udržel, zvlášť když jsem na něm tak dlouhou dobu. Mám tři góly náskok, doufám, že ve zbývajících třech kolech ještě nějaké branky přidám," uvedl v interview pro Gól český reprezentant.

Ačkoliv už se vrátil z marodky před pár týdny, jeho problémy přetrvávají a z jeho strany to tak nemůže být úplně stoprocentní. "Bohužel mě dlouhodobě pobolívají achilovky a třísla, s přibývajícími zápasy je to horší a bolest se zvyšuje. Mezi zápasy je i málo času na odpočinek. Uvidíme, jak to bude po sezoně. Potřebuji ji dohrát a pak řešit tyhle problémy, abych byl v co nejlepším zdravotním stavu připravený na příští sezonu. Pár vyšetření už mám za sebou, ta další přijdou až po sezoně," informoval na serveru gol.cz někdejší forvard AS Řím či Sampdorie Janov.

Jeho Bayer je v tabulce na bronzové pozici, což není vůbec špatné. "Prohra Lipska doma s Unionem i remíza Freiburgu s Gladbachem nám nahrály do karet. Jsme zpátky na třetím místě, ale náš náskok je pořád minimální, proto musíme sbírat tři body za vítězství," burcoval kabinu Leverkusenu odchovanec Sparty, jehož slova vyšla na gol.cz.

Pokud by chtěl Bayer do Ligy mistrů, bude potřebovat zvládnout zbývající střety s Frankfurtem, Hoffenheimem i Freiburgem. "Je to těžký los, ale zároveň máme vše ve svých rukách. Rozhodně bychom nechtěli zachraňovat Ligu mistrů v posledním kole," uvedl na gol.cz Schick.

Jeho klub se v jarní části potýká s velkou marodkou a velmi chybí například produktivní teenager Florian Wirtz. "Nemáme žádného takového hráče jako je Florian Wirtz, typickou desítku, která dělá rozdíl v předfinální a finální fázi, což nám samozřejmě hrozně chybí. I proto se dostávám do menšího počtu šancí než dřív, když jsme ještě před mým zraněním hrávali spolu. Potom si bohužel vážně poranil vazy v koleně on," uzavřel na portálu gol.cz Schick, který si od nového ročníku bude hodně slibovat také od íránského útočníka Sardara Azmouna, jenž dorazil ze Zenitu Petrohrad.

Nespokojenost West Hamu se Součkem? Ale kdeže…

Zdroj: gol.cz