eFotbal

Rozhoří se další přestupový boj mezi Realem a Barcou? Ve hře je talentovaný Williams

Rozhoří se další přestupový boj mezi Realem a Barcou? Ve hře je talentovaný Williams
Rozhoří se další přestupový boj mezi Realem a Barcou? Ve hře je talentovaný WilliamsFlashscore
Čerstvě jednadvacetiletý útočník Bilbaa Nico Williams v létě odmítl podepsat s klubem nový kontrakt a příští rok se stane volným hráčem. A s největší pravděpodobností jej získá jeden ze španělských gigantů, tedy Real Madrid, nebo Barcelona. Kdo je v tomto případě favoritem?
Reklama
Reklama

Křídelník Bilbaa Nico Williams se loni začal výrazněji prosazovat v dresu španělského Bilbaa. V šestatřiceti zápasech vstřelil šest branek, přidal čtyři asistence a ihned si jej začaly všímat velkokluby.

Williams se navíc již dvakrát prosadil v dresu španělské reprezentace a Bilbao tak začalo mluvit o svém klenotu. Jenže čerstvě jednadvacetiletý útočník udělal vedení klubu pořádnou čáru přes rozpočet.

A když se na začátku léta čekal podpis nového kontraktu, Williams překvapivě odmítl. A tak se hráč příští léto stane volným hráčem a již v lednu bude moci předběžně jednat s jakýmkoliv klubem. To Bilbao se pokusí hráče k nové smlouvě přemluvit, v opačném případě se pokusí Williamse prodat za sníženou cenu. V tomto ohledu dodejme, že Španěl má ve smlouvě výkupní klauzuli na 50 milionů eur.

Co se budoucnosti reprezentanta týče, zájem mají oba španělští giganti, tedy Real Madrid a Barcelona. Katalánský velkoklub už dokonce jednal s agentem, podle webu El Chiringuito by ale Nico Williams v případě zájmu obou celků jednoznačně upřednostnil Real Madrid.

Kromě těchto týmů se o Williamse zajímají i na Ostrovech. V létě se s agentem hráče formálně sešli zástupci Aston Villy, posléze se spekulovalo i o oblibě u Jürgrena Kloppa a jeho Liverpoolu. 

Ruch na trase Madrid - Leverkusen: Jakmile zamíří Ancelotti do Brazílie, na San Bernabéu dorazí Xabi Alonso