eFotbal

Rozhoupe se konečně PSG? Kolem případných nástupců Škriniara začínají kroužit velké kluby

Rozhoupe se konečně PSG? Kolem případných nástupců Škriniara začínají kroužit velké kluby
Rozhoupe se konečně PSG? Kolem případných nástupců Škriniara začínají kroužit velké klubyFlashscore
Zástupci francouzského klubu Paris Saint-Germain nadále usilují o získání slovenského obránce Interu Milán Milana Škriniara do svých řad. Dohoda ale stále není na světě, ačkoliv se v PSG snaží, aby slovenský fotbalista odletěl s novým zaměstnavatelem na turné do Japonska. A Inter naopak potřebuje, aby PSG v honbě za výrazně přidal.
Reklama
Reklama

Škriniar se sice zapojil do přípravy s Interem Milán, ale jeho osud zůstává i nadále nejasný. Minimálně v jeho dalším působení v „nerazzurri“. Není totiž vyloučené, že se obránce stane podle očekávání novou exkluzivní posilou francouzského PSG, o které ale média informují skoro dva měsíce.

Už delší dobu je ale také známé stanovisko vedení italského vicemistra, které nechce pustit svou oporu pod Eiffelovku bez boje a požaduje od „Francouzů“ lepší nabídku. Například, podle italského serveru tuttomercatoweb.com Inter PSG vzkázat, že „Škriniar se cítí v Miláně dobře, jeho vztah s klubem je na výborné úrovni a pokud ho Francouzi opravdu chtějí, tak by měli položit na stůl vhodnou nabídku.“ Ta by podle italských médií neměla být menší než 65, nebo ještě lépe 70 milionů eur včetně dalších bonusů. A protože zatím k dohodě nedošlo, začínají být právě i na San Siru značně nervózní.

Důvodem je to, že v případě, že všechny strany najdou společnou řeč a sedmadvacetiletý rodák ze Žiaru nad Hronom zamíří do francouzské Ligue 1, musí se vedení Interu pustit do práce s angažováním Brazilce Gleisona Bremera z konkurenčního FC Turín. Ovšem ani opora zadních řad méně slavného turínského klubu nemá nouzi o zajímavé nabídky.

Pozorně ho má podle slovesnkého Športu sledovat například londýnská Chelsea či jejich městský konkurent Tottenham. Vedení Turína navíc za Bremera požaduje minimálně 40 milionů eur, přičemž Inter zatím nabízí o deset milionů méně. Zároveň však čeká, jak se vyvine celý obchod se Škriniarem.

Bývalý hráč MŠK Žilina, Zlatých Moraviec a Sampdorie má v PSG údajně připravenou smlouvu na 5 let a za sezónu by si mohl přijít přibližně na 8 milionů eur. Ale, podle italských médií jsou na San Siru připraveni i na to, že by sedmadvacetiletý Slovák k Itálii zůstal. V takovém případě by měl údajně milánský klub nabídnout svému klenotu z obranných řad prodloužení a vylepšení současného kontraktu. Podle francouzských i italských médií je však hvězdný slovenský stoper na všem s Francouzi údajně domluvený a zbývá už pouze plácnutí si obou klubů.

Zdroj: tuttomercatoweb.com, Šport.sk

 Přiblíží se opět Chramosta k Botiči? Z Ďolíčku přilétla velmi seriózní nabídka a rozhodnutí je na Peltovi...