eFotbal

Sørensen, Zelený, Haraslín ani Panák neměli šanci. Kabina Sparty rozhodla o nejlepším hráči zcela jasně

Sørensen, Zelený, Haraslín ani Panák neměli šanci. Kabina Sparty rozhodla o nejlepším hráči zcela jasně
Sørensen, Zelený, Haraslín ani Panák neměli šanci. Kabina Sparty rozhodla o nejlepším hráči zcela jasněFlashscore
Ve Spartě už se podeváté hlasovalo o Cenu kabiny, kterou si podruhé v kariéře odnesl kapitán Ladislav "LK37" Krejčí, jenž je součástí letenského dění od léta 2019. Byť hlasovalo hned 28 fotbalistů, jeho výhra byla drtivá a dominantní.
Reklama
Reklama

Bývalý hráč Zbrojovky Brno tak navázal na svůj triumf z roku 2021 a v počtu ocenění se osamostatnil na čele. Lafata, Bičík, Karavajev, Štětina, Hložek, Hancko či Dočkal se totiž radovali pouze jednou.

Sám vítěz tuzemského poháru i FORTUNA:LIGY, který v nedávno skončeném ročníku absolvoval devatenáct startů s bilancí třinácti přesných zásahů, dal svůj hlas Jaroslavu Zelenému, kterého podobně vyzdvihli ještě dva jeho spoluhráči.

"Za hráče kabiny v titulové, šampionské sezoně volím Jaroslava Zeleného. Byl nejkonzistentnějším hráčem celou sezonu. Držel neskutečný standard i nadstandard. Byl rozdílovým hráčem," chválil zkušenějšího kolegu čtyřiadvacetiletý borec, jehož slova nabídl web sparta.cz.

Lídra Krejčího, jenž se ocitl na první příčce celkem jednadvacetkrát, volili i střelec Jan Kuchta nebo jeden z nejzkušenějších fotbalistů v mužstvu kouče Briana Priskeho David Pavelka.

"Jednoznačně on. Myslím si, že těch důvodů je mraky. Tak nevím, jestli je vůbec vyjmenovávat. Přestože na podzim zdravotně trpěl a nemohl nám pomoct na hřišti, tak na jaře nás k tomu dotáhl jako správný lídr. Za mě je to jasné," doplnil bývalý středopolař turecké Kasimpasy.

Předešlí vítězové:

2015 – David Lafata2016 – David Bičík2017 – Vjačeslav Karavajev2018 – Lukáš Štetina2019 – Adam Hložek2020 – Dávid Hancko2021 – Ladislav „LK37“ Krejčí2022 – Bořek Dočkal2023 – Ladislav „LK37“ Krejčí

Krejčí by se nemusel hlavnímu městu až tak vzdálit, zájem má být pod Lízátky i v Lokotrans aréně