eFotbal

Šádek potvrdil další plzeňské pokračování hned u třech odchovanců. Kdo vše se může prsit novou smlouvou?

Šádek potvrdil další plzeňské pokračování hned u třech odchovanců. Kdo vše se může prsit novou smlouvou?
Šádek potvrdil další plzeňské pokračování hned u třech odchovanců. Kdo vše se může prsit novou smlouvou?Flashscore
V západočeské Doosan aréně se prodlužovaly pracovní dohody s odchovanci, s tím, že se to týká trojice Pavel Šulc, Robin Hranáč a Dominik Sváček.
Reklama
Reklama

Jednadvacetiletý Šulc se zavázal Viktorii na další dva roky. "Pavel je reprezentantem do jednadvaceti let a víme o něm, že má velký potenciál. Jaro pro něj nebylo úplně jednoduché, ale přesto se neustále rval o svou šanci a jsem přesvědčený, že má ve svém věku vše teprve před sebou. Logickým krokem tedy bylo to, že jsme se domluvili na prodloužení jeho kontraktu," okomentoval středeční akt záložník Adolf Šádek.

Na stejný časový úsek ve Štruncových sadech prodloužil smlouvu i Sváček (25), jenž má za sebou povedené hostování v Liptovském Mikuláši, v jehož barvách by měl setrvat i nadále.

Hranáč (22), který strávil podzim v Liptovském Mikuláši a jaro v Pardubicích, se pak upsal na tři sezony. "Robin Hranáč prošel hostováními na Slovensku a následně v Pardubicích, kde sbíral důležité ligové starty a zkušenosti. Svými výkony si jednoznačně řekl o novou smlouvu. Nyní určitě dostane šanci, aby se v letní přípravě popral o své místo v kádru Viktorky," přidal na fcviktoria.cz generální ředitel Plzně.

Sám Hranáč si věří, že by tentokráte mohl v mistrovském kádru setrvat a nikam se nemusel stěhovat. "Jsem šťastný, že mohu i nadále působit ve Viktorce a udělám maximum proto, abych trenéry zaujal. Věřím, že dokážu uplatnit nabité zkušenosti z hostování na Slovensku i v Pardubicích a pomoci týmu k úspěchu," uzavřel na fcviktoria.cz mladý obránce.

Ani Poborský, ani Plíšek. Technickým ředitelem FAČR bude na návrh Šmicera a spol. Psotka, jenž po 6 letech končí v Plzni

Zdroj: fcviktoria.cz