eFotbal

Salah v zimě nevyjde, trápící se Al-Ittihad tak půjde po bývalé hvězdě Arsenalu

Salah v zimě nevyjde, trápící se Al-Ittihad tak půjde po bývalé hvězdě Arsenalu
Salah v zimě nevyjde, trápící se Al-Ittihad tak půjde po bývalé hvězdě ArsenaluFlashscore
Zdá se naprosto nepravděpodobné, že by Mohamed Salah opustil Liverpool už v zimě a vynechal tak anglický boj o titul. Al-Ittihad, který po egyptském útočníkovi touží již pět měsíců, se tak ve svém snažení přesouvá jinam - získat chce Alexise Sáncheze z Interu Milán.
Reklama
Reklama

Je naprosto zřejmé, že Mohamed Salah v zimě z Liverpoolu neuteče. A je otázkou, zda se tak stane v létě a zda by to skutečně bylo do Saúdské Arábie. Al-Ittihad o Egypťana stojí už od konce července, ale se žádnou nabídkou neuspěl.

V létě se posílil o Fabinha, N´Gola Kantého nebo Karima Benzemu, očekávané výsledky ale zatím nedorazily. Al-Ittihad se v Saudi Pro League trápí a s osmadvaceti body je až šestý, dvaadvacet bodů za vedoucím Al-Hilalem.

Vedení klubu v čele s koučem Marcelem Gallardem hodlá tým výrazně posílit už v lednu a jednou z variant je nyní Alexis Sánchez. Bývalý kanonýr Arsenalu neprožívá ideální druhou štaci v milánském Interu.

Po odchodu z Marseille se nepropracoval do základní sestavy a pravidelně nastupuje pouze z lavičky na posledních pár minut. Ve dvanácti soutěžních zápasech se trefil jen dvakrát a jeho budoucnost má nyní výrazné otazníky.

Dle webu football-italia.net je zřejmé, že pětatřicetiletého útočníka situace na San Siru nebaví a rád by ji vyřešil, třeba právě lukrativní nabídkou ze Saúdské Arábie. Pokud by k přesunu skutečně došlo, znamenalo by to s největší pravděpodobností konec Sáncheze v TOP 5 evropských soutěžích.

S bohatou kariérou se loučí legenda Juventusu Chiellini, do Turína by se ale legendární stoper měl vrátit