eFotbal

Samek si kvůli Rotterdamu omluvenku nepsal: Učitelé jsou rádi, když se ukážu. A když chybím, tak to tolik neřeší

Samek si kvůli Rotterdamu omluvenku nepsal: Učitelé jsou rádi, když se ukážu. A když chybím, tak to tolik neřeší
Samek si kvůli Rotterdamu omluvenku nepsal: Učitelé jsou rádi, když se ukážu. A když chybím, tak to tolik neřešíFlashscore
Sedmnáctiletý slávistický teenager Daniel Samek zatím prožívá sezonu snů a jen ve Fortuna:lize je po 353 odehraných minutách na třech brankách a dvou gólových asistencích, což je velmi pěkná bilance.
Reklama
Reklama

"Jsem v týmu chvíli, ale každým tréninkem i zápasem se cítím líp. Zlepšuje se to, na hřišti i v kabině je to super. Zápas na Feyenoordu bude asi můj největší zážitek, na větším stadionu jsem ještě nehrál. Lehká nervozita tam je, ale nic velkého. Nějaké zápasy jsem už v lize i v Evropě odehrál. Nějaké zkušenosti snad mám," přednesl na předzápasové tiskové konferenci mladík z Edenu.

To, zda ve čtvrtek nastoupí, ale 24 hodin před výkopem nevěděl. A omluvenku do školy kvůli výjezdu do Rotterdamu si také psát nemusel. "Omluvenku do školy jsem psát nemusel, to mám zařízené. Mám individuální studijní plán, takže omluvenky řešit nemusím. Učitelé jsou rádi, když se tam ukážu. A když chybím, tak to tolik neřeší," přidal kolega Stanciua, Ševčíka, Traorého a spol.

V rámci MOL Cupu ve Velvarech ho bylo možno spatřit dokonce až na stoperu. "S klukama po zápase ve Velvarech něco padlo. Ale ke stoperu se tolik nehlásím, i když jsem tam v mládí působil. Moje pozice je ve středu zálohy, tam se cítím nejlépe. Ale když je potřeba, dokážu zaskočit i tam, nemám s tím problém," ubezpečil na stránkách slavia.cz Samek.

Po vystoupení v chrámu Feyenoordu bude na Slavii čekat jubilejní 300. derby slavných "S". "Prožívám to hodně, před sezonou bych si nepředstavil, že v takové pozici vůbec budu. Je to pro nás těžký týden, ve čtvrtek evropský pohár, v neděli derby. Obě dvě utkání jsou pro nás důležitá a budou velmi těžká. Ale zkusíme je zvládnout a zvítězit," zakončil optimisticky naladěný svěřenec kouče Jindřicha Trpišovského, jenž proti Unionu Berlín proseděl celý zápas na lavičce náhradníků.

Změny u Lvíčat? Přibyli hráči Jihlavy, Boleslavi, Bohemians a Brentfordu. Na Berana a tyto 3 už se nedostalo...

Zdroj: slavia.cz