eFotbal

Samozřejmě chceme jít do finále a pohár vyhrát, hlásí z Vršovic Kuchta

Samozřejmě chceme jít do finále a pohár vyhrát, hlásí z Vršovic Kuchta
Samozřejmě chceme jít do finále a pohár vyhrát, hlásí z Vršovic KuchtaFlashscore
V úterý odpoledne vstoupí do dění v domácím poháru také mistrovská Slavia, jež se na 3. kolo MOL Cupu naladila domácím skalpem Sigmy Olomouc (3:1).
Reklama
Reklama

"Samozřejmě chceme jít do finále a pohár vyhrát," pronesl za celou sešívanou kabinu forvard Jan Kuchta, jenž před pár dny nasázel hanáckému souboru dvě branky.

Bývalý hráč Teplic či Liberce vzhledem k náročnému programu očekává zapojení hráčů z lavičky náhradníků. "Protočíme se a dostanou šanci jiní hráči, kteří si to zaslouží. Kluci určitě odvedou fantastickou práci," přidala mladá součástka vršovického "S".

Útočníkova slova potvrdil i hlavní kouč Jindřich Trpišovský. "Změny v sestavě budou, v lednu máme hodně zápasů. Kádr jsme si i kvůli Covidu ponechali širší. Hráči, kteří se vrátili z hostování, mají teď velkou šanci," doplnil stratég, pod jehož vedením vyhrál klub pohár v letech 2018 a 2019.

Druholigový výběr z dejvické Julisky, který v tabulce FNL přezimuje nečekaně až na osmé příčce, se dostal do třetího pohárového kola po vyřazení Admiry (4:0) a kontumační výhře nad Aritmou (3:0).

Česká televize zapojí své kamery v Edenu od 15:30.

Slavia s Duklou a v Karviné, Sparta v Opavě a s Boleslaví, Plzeň - Pardubice, Schalke - Bayern a United - Liverpool

Zdroj: slavia.cz